Dolar 32,2754
Euro 34,9710
Altın 2.454,90
BİST 10.160,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Vitor Hugo’dan derbi öncesi Fenerbahçe sözleri!

Vitor Hugo’dan derbi öncesi Fenerbahçe sözleri!
10 Ekim 2021 12:51
226
A+
A-

Fırtına’da Vitor Hugo, deplasmandaki Konyaspor mücadelesinin hemen başında kırmızı kart görmüştü. Cezası sebebiyle Alanyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarında forma giyemeyen Brezilyalı stoper Fenerbahçe maçıyla birlikte ilk 11’deki yerine dönüyor. Bu iki maçta forma giyemediği için büyük üzüntü yaşayan Hugo, milli ara sonrası oynanacak olan Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlandı. Hem dinlenen hem de ekstra antrenmanlar yapan Hugo’nun moral ve motivasyonunun çok yüksek olduğu bildirildi. Bordo-mavili takımın savunmasının en önemli ismi olan 30 yaşındaki yıldız, şampiyonluk yolunda bir daha takımı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacağını söyledi ve “Yeniden formama kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Fenerbahçe maçı zirve yolunda büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız” ifadelerini kullandı.

Fırtına’nın başarılı stoperi Vitor Hugo heyecan ve hırsla Fenerbahçe karşılaşmasını bekliyor. Yeniden 11’e dönecek olan Brezilyalı savunma oyuncusu forma giymediği arada bordo-mavili formayı çok özlediğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.