Dolar 32,5047
Euro 34,9280
Altın 2.437,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















Fırtına o isimle sözleşme uzatıyor!

Fırtına o isimle sözleşme uzatıyor!
9 Ekim 2021 13:09
265
A+
A-

Trabzonspor, Edgar İe’yi, 17 milyon 500 bin euro karşılığında Fransa’nın Lille’e gönderdiği Yusuf Yazıcı karşılığında bedelsiz olarak bünyesine katmıştı. Bordomavili takım, Portekizli stoperi 2019-20’de Feyenoord’a kiralamıştı. Söz konusu sezonu Hollanda’da geçiren 27 yaşındaki savunmacı, resmi olarak 19 maça çıktığı Feyenoord ile sezonu tamamladıktan sonra Trabzonspor’a geri dönmüştü.

İşte geldikten sonra da bütün duvarları yıkarak tam anlamıyla bir istikrar abidesi haline geldi. İlk döneminde Karadeniz devi ile 20 Süper Lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 21 karşılaşmanın tamamında görev alan tek isim oldu. Fırtına ile toplamda 52 maça çıkan Edgar tüm dikkatleri üzerine çekti.

800 BİN EURO ÖDENECEK

Bütün bu olumlu istatistiklere sahip olan Edgar’ın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması yönetimi harekete geçirdi. Ancak oyuncuyla yapılan anlaşma gereği bordo-mavililerin sözleşmeyi tek taraflı olarak bir yıl daha uzatma hakkı bulunuyor.

Bunu kullanma kararı alan yönetim kurulu yine o sözleşme gereği tecrübeli futbolcuya uzatılan sezon için 800 bin euro ödeme yapacak. Ancak yönetim, performansından memnun kaldığı 1.82 boyundaki stoper ile daha uzun soluklu bir sözleşme yapmayı planlıyor. Edgar ile masaya oturmayı düşünen Karadeniz devi, 4 yıllık bir anlaşmayı masaya koyacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.