Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Ünal Karaman Süper Lig’e Geri Dönüyor

Ünal Karaman Süper Lig’e Geri Dönüyor
5 Ekim 2021 12:56
827
A+
A-

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Rizespor’u ve Göztepe’yi çalıştıran Ünal Karaman, Göztepe’de transfer konusunda yaşanan aksaklıklar takımın performansına da yansıdı. Gelen olumsuz sonuçlardan dolayı Ünal Karaman ile Göztepe geçtiğimiz haftalarda anlaşarak, yollarını ayırdılar. Ama Ünal Karaman’ın Süper Lig ayrılığı kısa süreceği benziyor.

ERSUN YANAL İLE YOLLAR AYRILDI!

Antalyaspor’da geçtiğimiz sezonun ilk devresinde takımın başına geçen Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Bu sezon öne geçtiği birçok maçı kaybeden Antalyaspor, faturayı teknik direktör Ersun Yanal’a kesti. Tecrübeli hoca ile yollar ayrıldı.

ÜNAL KARAMAN ŞEHRE DAVET EDİLDİ

Antalyaspor Yönetimi, Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra Trabzonspor’un efsanesi Ünal Karaman’ı şehre davet etti. Ünal Karaman ve Antalyaspor Yönetimi arasında yapılacak görüşme sonrası karar verilecek. Antalyaspor, kadrosundaki genç oyuncular için Ünal Karaman ile çalışmaya çok sıcak baktığı öğrenildi. Ünal Karaman’ın, Antalyaspor Yönetiminin bu isteğine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Anlaşma her an açıklanabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.