Dolar 32,2386
Euro 34,7765
Altın 2.415,14
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C




















Olcay Şahan’dan Trabzonspor açıklaması! Ben bile şaşırdım, nasıl oldu?

Olcay Şahan’dan Trabzonspor açıklaması! Ben bile şaşırdım, nasıl oldu?
4 Ekim 2021 14:53
443
A+
A-

Şahan, milli maçta yuhalandığını ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in kendisini dışarı almak istemesini kabul etmediğini ifade ederek, kulübeye çekildiğini belirtti. Şahan, devre arasında ise Trabzonspor’a transfer olduğunu dile getirdi. Şahan, transferinin 2 gün içinde gerçekleştiğini belirtti.

İşte Olcay Şahan’ın o açıklamaları: “Futbolun içinde her zaman olan şeyler. Protesto edilmek, kötü sonuçlarda taraftarların tepki vermesi. Benim hiçbir zaman taraftarlarla aram kötü olmadı. Tabi ki pazen yuhalandığımı hatırlıyorum. Sahadan çıkıp eve giderken gözyaşları döktüğümü de hatırlıyorum.  Beni en çok üzen şey dostluk maçında milli aradayız. Vodafone arenada Belçika ya da Hollanda’ya karşı oynuyoruz. Taraftarlar ayağıma top geldiğinde yuhalıyordu. Belki 3-5 bin taraftar vardı ama top her ayağıma gelişinde yuhalıyorlardı ve devrede Şenol hoca beni oyundan aldı. Şenol hocaya beni şu an oyundan alamazsın dedim. Şu an taraftarlar onu istiyor. Beni bitirmek istiyorlar ve sen onu yapıyorsun. Benim şu an sahadan çıkmamam lazım dedim. Şenol hoca gereken cümleleri kurdu bana karşı. Tamam hocam haklısınız dedim. O gün işte çok üzülmüştüm. Zaten devre arası Trabzon’a transfer oldum. Oyunda bir taraf yuhalarken öbür taraf destekliyordu. Hoca da güvenliğim için ikinci yarı oyundan aldı.”

Tabi ki dostluk maçı hiçbir anlam taşımayan maçta bunu yaşıyorum. Elde ettiğim başarılar kimsenin gözü önüne gelmiyor o anda sadece hır ile tepki yiyorsun. Veda sezonuna gelmişim, şampiyon olmuşuz ve şampiyon olduğumuz sene 8-9 tane gol atmışım ondan sonraki sezon böyle bir şey yaşamak gerçekten çok üzücüydü onun üzüntüsünü yaşadım bayağı.”

“Beni kapının önüne koymadılar. Ben Beşiktaş’tan hiçbir zaman ayrılmak istemedim. Ben hiçbir zaman da ayrılmazdım. Beşiktaş beni gönderene kadar ben Beşiktaş’ta kalmak isterdim. O dönemde ligde 17 maç oynadık 17 maçın 12’sinde ilk 11 oynadım, 2-3 maç yedekten girdim normal oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu. Devre arası ben de anlam veremiyorum nasıl oldu? Düşünüyorum 2 gün içinde transfer oldum. Ben bile şaşırdım nasıl oldu birden diye ama bazen hayatta oluyor böyle şeyler.“

“Beşiktaş’tan ayrılış şeklim yüzde yüz içime sindi diyemem üzüldüm tabi ki. Takımdan ayrılırken videosu var takımdaki arkadaşlarla ayrılırken gözyaşlarımı tutamıyorum.”

“Ben her zaman Beşiktaş’a layık bir futbolcu olduğumu düşünüyorum ve o camia içinde elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Ayrılırken çok üzüldüm. Biraz da kırgın gittim diye bilirim ama Trabzon’a imzayı attığım gün, Trabzon taraftarlarıyla buluştuğum an itibari ile ne kadar sevildiğimi, ne kadar büyük bir futbolcu olduğumu yani kendimi kanıtladığımı hissettim çünkü Trabzon taraftarları beni çok iyi karşıladı. Devre arası geldim 12 maçta 8-9 galibiyet gibi inanılmaz bir performans sergiledik ve taraftarlar gerçekten benim büyük bir futbolcu olduğumu yıllarca Beşiktaş’ta kendimi kanıtladığımı hissettirdi. Trabzon’da oynarken bile Beşiktaş taraftarlarının beni nasıl desteklediğini hissettim. Orada anladım ki Beşiktaş taraftarları beni çok sevmiş.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.