Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Abdullah Avcı, ”Bu hafta sonu olmayacaklar”

Abdullah Avcı, ”Bu hafta sonu olmayacaklar”
23 Eylül 2021 16:44
313
A+
A-

Avcı, özetle şu ifadeleri kullandı: 
“Mağlup olmayan 2 takım. Konyaspor geçen sene kadrosunu koruyup, üstüne takviye yaptı. Önemli olan oyun organizasyonunu geliştirmeye çalışıyor. Bununla beraber şu ana kadar karşılığını alıyorlar. Takım savunması yapmaya çalışan geçiş takımına karşı oynayacağız.  Bugüne kadar sakatlıklar dışında fresh durumumuz olduğunuz düşünüyorum. Sabah ve akıl bizim için çok önemli. Zemin çok önemli. Bu tadı bakanlara, hazırlayanlara teşekkür ediyoruz. Umarım statların zeminleri bu şekilde olur. Topa sahip olmak, erken final pası yapmamak, kurduktan sonra çözüm noktaları ile ilgili organizasyonlarımız var. Hepsinin sonunda hücum oynarken savunma güvenliği alacağız. 
Trabzonspor’un olduğu yerde yarış ve hedef vardır. Kazanarak yakaladığımız ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. buna hazırız, zihinsel de hazırız umarım karşılığını alırız.

Dorukhan ve Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı ile ilgili de konuşan Avcı, “Gün gün takip ediyoruz. bu hafta sonu olmayacaklar ama ondan sora ithafsa sonu bakacağız. Bunlar bunun içinde var. Bunu sadece sporcu üzerinde değil zemin ve beslenme veya yoğun maç trafiğiyle de bakabiliriz. Geniş kadro kurduk. Derinliği var. Hiç kimseyi bırakmadan ki oynamayanları da maç yoğunluğunda çalışıyoruz. Önemli olan oynayan mekanizmanın içinde doğru uyum sağlamaktır. Bugüne kadar böyle oldu, umarım bundan sonra da öyle olur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.