Dolar 32,2661
Euro 34,7198
Altın 2.400,46
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 16°C




















Bolatelli’nin Sergen Yalçın’a o hareketi neden yaptığı belli oldu!

Bolatelli’nin Sergen Yalçın’a o hareketi neden yaptığı belli oldu!
21 Eylül 2021 23:36
448
A+
A-

İtalyan yıldız, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gidip işaret parmaklarıyla kafasını gösterdi ve ‘think (düşün)’ dedi. Hakem Ali Palabıyık, yıldız golcüye bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.

Maç bittikten sonra gergin anlar
Maçın uzatma dakikalarında Adana Demirspor 3-3’lük beraberliği yakalamasının ardından hakem Ali Palabayık karşılaşmayı bitirdi.

Maç bittikten sonra Balotelli, aynı hareketi tekrar yaptı
Maç bittikten sonra İtalyan oyuncunun aynı hareketi tekrar yapması Beşiktaş yedek kulübesiyle Balotelli arasında gerginliğin tekrar yaşanmasıne sebep oldu. VAR kulübesinde sıkışan İtalyan yıldız zor anlar yaşandı. Gerginliğin stat koridorlarında da sürdüğü öğrenildi. Temsilcinin yazacağı rapor sonrasında siyah beyazlıların ceza alabileceği belirtiliyor.

Sergen Yalçın, Balotelli transferini istememişti
Sergen Yalçın, geçen sezon Balotelli ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Balotelli’yi ben veto etmedim. Bu şartlarda, yüksek maliyetli ve istikrarsız bir oyuncunun sorumluluğunu almam, siz alıyorsanız tamam dedim.”

Yorumcuyken ‘beyni yok’ demişti
Sergen Yalçın yorumculuk yaparken de İtalyan futbolcuyu hedef almıştı.  29 Eylül 2013’De Yalçın, bir pozisyon için yaptığı yorumda “Bu çocuğun (Balotelli’nin) beyni yok. Vallahi beyni yok. Ne kadar saygısız bir insan. Laubali bir vuruş yapabilirsin ona okeyim. Ama şu yaptığı hareket tamamen rakibe saygısızlık” demişti. (Ajansspor)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.