Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Trabzonspor nasıl oynayacak? Abdullah Avcı bu sözlerle açıkladı

Trabzonspor nasıl oynayacak? Abdullah Avcı bu sözlerle açıkladı
18 Eylül 2021 15:36
209
A+
A-

Karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, çocukluğunun geçtiği semtle ilgili Buranın eski halini biliyorum. Stat olmadan evvel sonraki halini biliyorum” dedi.

Maçla ilgili de konuşan Avcı, “Güzel hava, iyi bir oyun umarım. İyi bir takıma karşı, bazen dönem dönem sıkıntılar yaşasalarda önemli olan 2 önemli konu başlıkları var. Geçen hafta içinde maç olmaması, Galatasaray maçında geri dönüşle beraber oynadığımız iyi oyun, her maçın kolay olmadığı ve zor geçeceği bir lig oynayacağız. Onun için bu ivmemizi, başladığından beri iyi giden oyunumuzu artırarak, karşılığını almak istiyoruz. 
Bugün o günlerden bir tanesi. Bütün odak noktamız, çalıştığımızı konu başlıkları, beraber hareket etmek ve oyuna erken başlamak. Umarım bunun karşılığını alırız. Bugün hem rakibe göre, hem de kendi oyun formasyonunun saha içine yansımasını istiyoruz. Bugün Trabzonspor yarışan ve büyük takımı. Hep yarışacaktır. Büyük takımlar, hedef olan takımlar dominant oyun oynarlar, topa sahip olmaya oynarlar. Yine bu felsefede olacağız. Oyun içinde gelgitler olabilir. Ama oyun felsefesini arttırarak devam edeceğiz. 
Geçen hafta başında böyle seyredeceğinizi biliyorduk. Ama onun sonrasında başka oyuna geçtik. Umarım güzel müsabaka, tekrar kazanarak, kazanma alışkanlığını yakalayarak devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Statta yaşadığı unutulmaz bir anısı sorulan Avcı, “Ortaokulu’u aşağıda okumuştum. Burası bayram yeriydi. Lunapark kuruluyordu, kurbanlıklar satılıyordu. Biz okuldan erken geliyor, burada taşlardan kalelerle futbol oynuyorduk. Sonra futbolcu oynamak nasip oldu. Güzel anılar var. Güzel hatıralar ve anıları var” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.