Dolar 32,5845
Euro 35,0501
Altın 2.458,97
BİST 9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















A Milli Takım’da Şenol Güneş dönemi sona erdi

A Milli Takım’da Şenol Güneş dönemi sona erdi
10 Eylül 2021 19:08
293
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yolların ayrıldığını açıkladı

Yapılan açıklşamada şu ifadelere yer verildi;

“Şenol Güneş’e teşekkür ederiz

A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. 

Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz”

SÖZLEŞMESİ HEP TARTIŞILDI

Şenol Güneş’in EURO 2020’deki kötü performansın ardından maaşı tartışılmaya başlanmıştı. Sözleşmesini Türk lirası üzerinden yaptığını belirten Güneş’in tazminatı da merak konusu. TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yapılan toplantıda istifa opsiyonunu da masaya koyan Güneş’in ayrılığında rakam hakkında bilgi verilmedi.

Şenol Güneş’in TFF’den aldığı aylık miktar 266 bin euro. Sözleşmesinde özel bir madde yoksa TFF’nin bugün fesih kararı alması halinde ödeyeceği miktar 5.3 milyon euro. Türk Lirası olarak 52.5 milyon TL. TFF ile sözleşmesinde özel bir madde olduğu iddiasına göre ise erken fesih halinde Şenol Güneş’in tazminatı 30 milyon TL.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.