Dolar 32,2758
Euro 34,7955
Altın 2.408,68
BİST 10.319,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















İngiliz ekibi açıkladı! Ozan Tufan…

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford’a satın alma opsiyonuyla kiralanan Ozan Tufan’ın forma numarası belli oldu.

İngiliz ekibi açıkladı! Ozan Tufan…
7 Eylül 2021 22:13
254
A+
A-

2015 yılından beri formasını giydiği sarı lacivertlilerden Premier Lig’de oynayabilmek için ayrılma kararı alan Ozan Tufan, Watford’a satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

Ada ekibiyle sözleşme imzalayan milli futbolcunun forma numarası da 18 olarak açıklandı.

İngiliz ekibi, Fenerbahçe’ye kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyecek.

Ayrıca anlaşmada yer alan maddeye göre, sene sonunda 7.5 milyon Euro değerindeki zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.

Sarı lacivertli formayla 174 maça çıkan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 21 gol atıp 24 de asist katkısında bulundu.

Watford’a transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçe’ye şu sözlerle veda etmişti:

“Hani şarkıda söylüyor ya ‘Nasıl anlatsam, nereden başlasam” diye, işte öyle bir andayım. Bu satırları yazmayı sürekli erteledim. Ne söylesem yetmeyecek ne anlatsam eksik kalacak. Hissettiklerini kelimelere dökmenin ne kadar zor olduğunu şimdi anlıyorum.

Bu armanın ağırlığını, çubukluyu 2015’te sırtıma geçirdiğimde anladım. Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler… Kolay mıydı onların girdiği kalplerde yer bulmak? Belki de bu yüzden ne olursa olsun bu arma için mücadele etmekten hiç vazgeçmedim. 19 yaşında bir genç olarak geldiğim, Kadıköy’e ayak bastığım ilk andan bugüne kadar hep en iyisini vermek için çalıştım. Bazen hep birlikte üzüldük, bazen milyonlarca taraftar yan yana Fenerbahçe’nin adını haykırdık.

Ancak artık veda etme zamanı geldi. Elimde şampiyonluk kupasıyla tribünlere koşamamış olmanın getirdiği hüzünle ayrılıyorum bugün evimden.

Fenerbahçe armasının gölgesinde geçirdiğim 6 sene boyunca yaşattığınız tarifi mümkün olmayan hatıralar için hepinize kalbimin en derin yerinden teşekkür etmek istiyorum. Umarım kalplerinizde benim için açtığınız yere, ülkemden binlerce kilometre uzaktayken bile layık olabilirim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Her gün olduğu gibi, bugün de en yüksek sesle! Sonsuza kadar Fenerbahçe!

Evladınız Ozan.”

Ozan Tufanın Watfordda giyeceği forma numarası belli oldu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.