Dolar 32,4507
Euro 34,7784
Altın 2.428,32
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Fırtına Giresun’da da esti! Derbiden 3 puan…

Giresunspor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde karşı karşıya geldiler. Lige çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, Giresun karşısında da iyi gidişatını sürdürdü ve 3 puanın sahibi oldu.

Fırtına Giresun’da da esti! Derbiden 3 puan…
29 Ağustos 2021 23:57
345
A+
A-

 

Trabzonspor, Süper Lig’in 3. haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaştı.

Karadeniz derbisinde rakibini 1-0 yenen bordo-mavililer, ligde 3’te 3 yapmayı başardı.

Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü, 7. dakikada Nwakaeme kaydetti.

Bu sonucun ardından bordo-mavililer puanını 9’a yükseltti. Giresunspor ise ligde çıktığı 3. maçtan da galibiyetle ayrılamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bakasetas’ın sağdan kullandığı köşe atışında kaleye yönelen topa kaleci Okan Kocuk’un müdahalesi yetersiz kaldı. Nwakaeme’nin dokunuşuyla top ağlara gitti: 0-1
23. dakikada Nwakaeme’nin ceza sahası dışından yerden vuruşunda, kaleci Okan Kocuk topu kontrol etti.
29. dakikada Aziz Eraltay’ın soldan yaptığı ortada Zeki Yavru’nun ceza sahası sağ çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak, savunmadan döndü.
36. dakikada Flavio, sağdan topu ceza sahası içerisine gönderdi. Umut Nayir’in şutunda top, kaleci Uğurcan Çakır’dan döndü. Ceza sahası içinde seken topa, Zeki Yavru vurdu. Meşin yuvarlak savunmaya çarparak uzaklaştı.
37. dakikada Nwakaeme’nin pasıyla topla buluşan Bakasetas’ın yerden vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü.

MAÇTAN NOTLAR

Giresunspor’da teknik direktör Hakan Keleş, ligde son oynadıkları Kasımpaşa maçına göre Trabzonspor karşısında ilk 11’de iki değişikliğe gitti. Keleş, Traore’nin yerine yeni transfer Aziz Behich’e, forvet hattında ise Balde’nin yerine Umut Nayir’e forma verdi. Yeşil-beyazlılarda cezalı olan Hüsamettin ise kadroda yer almadı.

HAKAN KELEŞ PRO LİSANS ALDI

Giresunspor’da Galatasaray ve Kasımpaşa karşılaşmalarında pro lisanssız iki maça çıkma hakkını kullanan teknik direktör Hakan Keleş, Trabzonspor müsabakası öncesi bu sorunu çözüme kavuşturdu. Kurallara göre Süper Ligde iki maça pro lisanssız çıkılabilirken, 49 yaşındaki teknik adam pro lisans alamasaydı, Trabzonspor karşılaşmasında saha kenarında olamayacaktı.

ABDULLAH AVCI’DAN MECBURİ DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise ligde geçtiğimiz hafta oynanan Demir Grup Sivasspor maçındaki ilk 11ine göre iki mecburi değişikliğe gitti. Avcı, sakatlığı bulunan Gervinho’nun yerine Abdülkadir Ömür’e, yine sakatlığı bulunan Bruno Peresin yerine de Serkan Asana 11de görev verdi. Ayrıca sakatlıkları bulunan Trondsen, Cornelius ve Dorukhan Toköz de maç kadrosunda yer almadı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR KAFİLEYE ÇARŞIBAŞINDAN KATILDI

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcının maçın bir gün öncesinde kulüp tesislerinde yapılan kamp uygulamasına son vermesi nedeniyle futbolcular maç günü tesislere gelerek takıma katılıyordu. Bu doğrultuda Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan Abdülkadir Ömür de, Giresun’a kara yolu ile giden bordo-mavili kafilenin takım otobüsüne, yol güzergahında olduğu için bu ilçede dahil oldu.

DENSWIL İLK KEZ KADRODA

Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta içerisinde kadroya karılan yeni transfer Stephano Denswil, Giresunspor ile oynanan maçın 21 kişilik kadrosunda kendisine yer buldu. Takımla birlikte tek idmana çıkabilen Denswil, karşılaşmada yedek kulübesinde yer aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.