Dolar 32,4124
Euro 34,7842
Altın 2.433,95
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Morutan’ın maliyeti ortaya çıktı

Sarı kırmızılılar, Rumen orta saha için kulübü FCSB ile el sıkıştı ve KAP’a bildirdi. Aslan 5.7 milyon Euro’luk bonservis bedelini üç yıl vadeyle ödeyecek. Ayrıca sonraki satıştan FCSB’ye yüzde 10 pay verilecek. Dört yıllık sözleşme imzalanacak olan Morutan ise yıllık 900 bin Euro alacak. Genç oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçirilecek.

Morutan’ın maliyeti ortaya çıktı
25 Ağustos 2021 10:13
225
A+
A-

Spor Servisi / Ali Naci KÜÇÜK –Galatasaray sezonun 9. transferine imza atarak Rumen futbolcu olimpiu Morutan’ı renklerine bağladı. Sarı kırmızılılarda forma giymek istediğini aylar önce açıklayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Galatasaray ve FCSB (Eski ismiyle Steaua Bükreş) kulüpleri el sıkıştı.

FCSB Kulübü Sahibi George Becali, Morutan için 5.7 milyon Euro’ya el sıkıştıklarını açıkladı. Bu rakamı üç yıl vadeli olarak ödeyecek olan Galatasaray ayrıca bir sonraki satışından ise elde edeceği kârın yüzde 10’unu Rumen ekibine ödeyecek. Morutan ile de yıllık 600 bin Euro’ya anlaşan Galatasaray genç oyuncu ile dört yıllık sözleşmeye imza atacak.

BUGÜN ANTRENMANA KATILMASI BEKLENiYOR

22 yaşındaki futbolcu dün gece İstanbul’a gelirken bu sabah sağlık kontrolünden geçecek. Dün sarı kırmızılıların görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdiği Morutan’ın, Galatasaray’ın bu akşam Florya’da basına 15 dakikası açık idmanına katılması ve takımdan ayrı olarak bir çalışma gerçekleştirmesi bekleniyor.

Son Dakika: Galatasaray’ın 9. transferi Morutanın maliyeti ortaya çıktı

Hemen Misli.com’a üye ol, ilk 100 TL’lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.