Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu AK Parti’nin 20. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.  Sezgin Mumcu AK Parti’nin 20. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.
13 Ağustos 2021 16:44
234
A+
A-

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu AK Parti’nin 20. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin Türk siyasetindeki kısır döngüyü kırarak tıkanmış olan siyasetin önünü açtığını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Partimizin kıymetli kurucuları, kurucu il başkanım ve kuruluşundan bugüne kadar görev yapan değerli il başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, partimizin kuruluşundan bugüne kadar milletvekilliği görevlerinde bulunan vekillerimize, kıymetli teşkilat mensuplarımız ve destekleriyle partimizi bu günlere taşıyan AK Parti sevdalılarına teşekkür ediyorum.”dedi.

AK Parti kurulduktan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Aydınlığa Açık Karanlığa Kapalı’ diyerek kurduğu partimiz milletimizden aldığımız bu onurlu görevi 20 yıldır alnının akıyla ifa etmeye devam ediyor. Kurulduğumuz günden itibaren bize gösterilen teveccühe layık olmak için gece gündüz demeden tevazu samimiyet ve gayretle milletimize mahcup olmamak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin iktidara gelmesi ile birlikte Trabzon’un da altın çağını yaşadığının altını çizen İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidara gelmesi ile birlikte 2002 yılından itibaren şehrimize büyük yatırımlar ve hizmetler yaptık. Hizmet alma noktasında büyük sorunlar yaşayan şehrimiz adeta makus talihini yenerek önemli yatırımların merkezi haline geldi. 2002 yılından bugüne kadar Trabzon’a yapılan ve devam etmekte olan yatırımların bedeli yaklaşık 35 Milyar TL’ye ulaştı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmadan yorulmadan bıkmadan usanmadan milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” cümlelerine yer verdi.

Pandemi süreci sonrasında yaşanan doğal afetler ve orman yangınları sebebiyle ülke olarak zor günler yaşadıklarını vurgulayan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Özellikle pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zor günler yaşadı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde onun öngörüsü ile birlikte yapmış olduğu yatırımlarla bu zorlu süreci dünya devletlerine göre daha hafif şekilde atlattık. Dünden bugüne yapmış olduğumuz tüm yatırımlar ileride yaşayacak olduğumuz zorlukları daha hafif şekilde atlatmamızı sağlıyor olması yatırımlarımızın ne kadar isabetli ve mantıklı olduğunu gösteriyor. Yaşadığımız tüm zorlukların üstesinden gelecek imkân ve kabiliyete sahip bir ülkeyiz. Son süreçte yaşanan orman yangınları ve sel felaketlerinin meydana getirmiş zorlukların da üstesinden gelmek için tüm imkanlarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Biz AK Parti olarak her zaman daha iyisini yapmak için gayret ediyoruz. Yaşanan bu felaketlerde vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu afetlerde meydana gelen hasarların ve yaşanan kayıpların da bir an önce giderilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.”

AK Parti’nin milletten aldığı iktidar gücünü yine milletin refahını arttırmak için kullandığını belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti’mizin tabelasını milletimiz asmıştır. Milletten gücünü alan partimiz iktidarı süresince milletimizi yok sayan tüm vesayet odaklarını dağıtarak dünden bugüne yalnızca milletimize hizmet etmektedir. Ülkemize karşı kurulan tuzakların hepsini bir bir aşarak yine milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha güzel yarınlara, daha kutlu yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Partimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Her şey Trabzon için, her şey Türkiye için.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.