Dolar 32,4207
Euro 34,8010
Altın 2.402,38
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Kulüpler Birliği’nden Kılıçdaroğlu’na yanıt

Kulüpler Birliği’nden Kılıçdaroğlu’na yanıt
16 Temmuz 2021 22:22
1.210
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında yaşanan gerilime ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulundu.

“MÜCADELELERİNE ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM”

Kılıçdaroğlu, Kulüpler Birliği’ne destek vereceğini belirterek,  “TFF yönetimine ve Katarlı beIN’in satın aldığı Digiturk’e takımlarımızın haklı isyanı devam ediyor. İktidarın Katarlı ortaklarıyla dokunup bozmadığı hangi değerimiz kaldı? Takımlarımızın ve Türk futbolunun yanındayım, mücadelelerine elimden gelen desteği vereceğim” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına ise Kulüpler Birliği’nden cevap geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlık yaptığı Kulüpler Birliği Vakfı’ndan flaş bir açıklama yayınlandı. Açıklamada; futbol ile ilgili sorunları sadece futbolun paydaşlarının çözebileceği belirtildi.

Bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Kulüpler Birliği Vakfı olarak futbol ile alakalı problemlerimizi, ilgili paydaşlarla çözme gayesiyle hareket etmekteyiz. Bugün geldiğimiz noktada futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı olarak görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır ve bu durumu sorunlarımızın çözümüne yönelik faydalı bir davranış olarak görmemekteyiz. Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.