Dolar 32,3562
Euro 34,7926
Altın 2.394,21
BİST 10.254,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















AKES-DER’in İstanbul İl Temsilciliğine Burhan Makıroğlu Atandı Hayır sever iş adamı olarak adından İstanbul’da söz ettiren Burhan Makıroğlu Anadolu Kültür,Eğitim,Spor Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul İl Temsilciliğine Atandı.

AKES-DER’in İstanbul İl Temsilciliğine Burhan Makıroğlu Atandı Hayır sever iş adamı olarak adından İstanbul’da söz ettiren Burhan Makıroğlu Anadolu Kültür,Eğitim,Spor Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul İl Temsilciliğine Atandı.
4 Temmuz 2021 18:39
515
A+
A-

Anadolu Kültür,Eğitim,Spor Yardımlaşma Derneği ( AKES-DER ) Türkiye’nin 81 İlinde yapılandırma çalışmalarına hızla devam ediyor.

AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu yapmış olduğu yazılı basın açıklaması ile İstanbul İl Temsilcisi olarak Burhan Makıroğlu’nun atanmış olduğunu duyurdu.
Başkan Kansızoğlu dernek olarak faaliyetlerimizi Türkiye’nin 81 ilinde de sürdürmekteyiz.Türkiye’de 81 il ve 4 bölge başkanlığımız bulunmaktadır.Yurtdışında K.K.T.C, Almanya ve Gürcistan temsilcilerimizi atadık ve bugünde İstanbul temsilcimiz olarak Burhan Makıoğlu’nu atadık.İstanbul’da tanınmış hayır sever bir iş adamı olan Burhan Makıroğlu,çeşitli derneklerde yöneticiliği bulunan ve diğer teşkilatlarla da irtibatı olan iyi bir örgütlenme yapabilen bir kişidir.

AKES-DER İstanbul İl Temsilcisi Burhan Makıroğlu ise, “Uzun süreden beri AKES-DER’in faaliyetlerini taktirle takip ediyordum.Bizler AKES-DER ailesi olarak artık İstanbul’dayız, yakın zamanda faaliyetlerimize hız vereceğiz. İstanbul’da ilk olarak teşkilat binamızın açılışını yapacağız,sonrada üye yazımlarını tamamlayacağız. Kısa zamanda İstanbul’un her tarafında olacağız” şeklinde konuştu.
Açıklamanın sonunda AKES- DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu İstanbul İl Temsilcisi Burhan Makıroğlu’na temsilcilik belgesini takdim ederek başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.