Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















Eşine ve yanındaki kişiye dehşeti yaşattı! Sözleri şaşkına çevirdi

İzmir’de boşanma aşamasındaki eşi S.B. (27) ve onunla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Y.T.’yi (28) tabancayla vurup yaralayan ve bu anları sosyal medyada yayınlayan Okan B. tutuklandı. Okan B.’nin, eşi S.B’nin evine gidip camdan içeri baktığında Y.T. ile olduğunu gördüğünü öne sürerek, bunun üzerine sinirlenip olayı gerçekleştirildiğini ve pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Eşine ve yanındaki kişiye dehşeti yaşattı! Sözleri şaşkına çevirdi
1 Temmuz 2021 19:00
253
A+
A-

Olay, dün saat 03.30 sıralarında Adatepe Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre Okan B., boşanma aşamasında olduğu eşi S.B. ile onunla ilişkisi olduğu öne sürülen Y.T.’nin birlikte olduğunu öğrendi. Eve gelen Okan B., burada S.B. ve Y.T.’ye silahla ateş etti, sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinde hafif yaralandıkları belirlenen S.B. ve Y.T., Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar tedavilerinin ardından hastaneden taburcu oldu.

MİLAS’TA YAKALANDI

Öte yandan, saldırganın olay anını telefonuyla çekip, sosyal medya hesabında paylaştığı ortaya çıktı. Okan B.’nin görüntüleri, “Arkadaşlar bu videoyu paylaşmak istemezdim. Ama iki senedir içim içimi yiyor. S.B. senin canını almadan teslim olmayacağım. Bir daha cesetlerini atmazsam namussuzum. Benim namusumu kirletti ve başımı eğdi. Yarım kalmadı. Söz veriyorum öleceksin, bedelini ödeyeceksin” yazarak paylaştığı görüldü. Okan B.’nin önce Y.T.’ye sonrasında da S.B.’ye ateş ettiği görüntülerde yer aldı. Arkadaşı T.Ö. ile kiralık araçla Muğla’nın Milas ilçesine giden Okan B., Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak düzenlenen operasyonda yakalandı.

‘CAMDAN GÖRÜP SİNİRLENDİM’

Sorgulanmak için Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Okan B.’nin, eşi S.B’nin evine gidip camdan içeri baktığında Y.T. ile olduğunu gördüğünü öne sürerek, bunun üzerine sinirlenip olayı gerçekleştirildiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Okan B., tutuklanarak cezaevine gönderilirken Milas’a beraber kaçtığı T.Ö. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Canlı Borsa – Altın Fiyatları – Döviz Kurları için Bigpara

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.