Dolar 32,4534
Euro 34,7838
Altın 2.439,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C




















Mutlu olman için 5 önerimiz var!

Mutlu olman için 5 önerimiz var!;Sorunlar, mutsuz ilişkiler, ertelenmiş hayaller, harekete geçmek için mükemmeli beklemek… Hayat, bunlara takılıp kalmak için çok kısa değil mi? Haydi,

Mutlu olman için 5 önerimiz var!
7 Haziran 2021 08:30
240
A+
A-

Sorunlar, mutsuz ilişkiler, ertelenmiş hayaller, harekete geçmek için mükemmeli beklemek… Hayat, bunlara takılıp kalmak için çok kısa değil mi? Haydi, biraz iyilikle değişim yapalım. Mutlu olmayı hak ediyorsun!

Yazar Sarah Ban Breathnach’in sözleriyle başlamak isteriz:

Hangi yolu seçtiğin önemli değil çünkü yirmi dört saat içinde gün bitmiş olacak. Yarın daha iyi bir gün olmalı. Yarın değilse ondan sonra gün ya da sonraki günler… Bunun için dostlarından, seni destekleyenlerden, bir terapistten ya da senin o Yüce Gücü’nden yardım almak iyi bir şeydir.

Karanlık günler hepimiz için gelir. Kendimize karşı iyi kalpli olursak eğer, cesaret kırıcı günler olsa bile beraberinde altın değerinde fırsatlar getirir. İnan ya da inanma, eğer bulmak istersen, içinde bulunduğun gün sana güzel şeyler getirecektir.

Ruhsal temizlik yap: Her gün 15 dakikanı kendine ayır. İnanışlarını, isteklerini, hayallerini ve nasıl yaşadığını kendine sor. Sesli düşün veya yaz.

Kendini tanımla: Nelerden hoşlandığını, nasıl biriyle birlikte olmak istediğini, senin nelerin mutlu ettiğini keşfet. Ve listen hazır olduğunda, hayatını daha tatminkar yaşamaya başla.

Hep öğrenci ol: Öğrenmek, beynini canlı tutar. Her sabah erkenden uyanmak için sana güç verir. Yeni bir dil öğren, dans etmeyi öğren, yeni yemekler yapmayı öğren.

Dünyayı izle: Dünyadaki gelişmeleri takip et. Tıp, teknoloji, hukuk, bilim gibi alanlarda neler oluyor, öğren. Bu sayede dünyayla bağın güçlenir.

Destek al: Eğer aklında sorular varsa ve nasıl yapacağını bilmiyorsan, destek al. Psikolog, yaşam koçu, doktor veya sağ duyusuna güvendiğin bir arkadaşın olabilir.

Ruhun formda olursa, sadece kendin için değil başka insanlar için de çekici ve ilham verici olursun.

Kapanışı yine Sarah Ban Breathnach’in sözleriyle yapalım:

Bir zamanlar olduğun o kız çocuğuyla iletişime geç. O şimdi büyüdü. O senin gerçek benliğin ve sana ne kadar güzel, başarılı ve farklı olduğunu hatırlatmak için orada öylece bekliyor.

Yüksek Topuklar soruyor: O kız çocuğunun elini tutup, sözlerini dinler misin?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.