Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















Real Madrid’den Yusuf Yazıcı bombası!

Real Madrid’den Yusuf Yazıcı bombası!
6 Haziran 2021 17:50
14.355
A+
A-

Trabzonspor’a tarihin en büyük piyangosu vurmak üzere… Yusuf Yazıcı’yı Lille’e götüren Luis Campos, Real Madrid’e Başkan Florentino Perez’in danışmanı olarak göreve başladı.

İspanyol basını 56 yaşındaki Campos’un göreve başlamasından sonra ilk hedefinin Lille’e getirdiği Yusuf Yazıcı olduğunu iddia etti. Yusuf’un Real Madrid’in Cristiano Ronaldo ayrıldıktan sonra ihtiyacı olan oyunun ön tarafını yönetecek isim olduğu belirtildi.

Gelen haberlerde Lille’in Yusuf için Arsenal’dan 60 milyon euro istediği hatırlatıldı. Lille’in Yusuf’u satmak için Euro 2020’nin bitmesini beklediği haberde değerlendirildi. 100 milyon euro’yu görebilecek teklifler gelebileceğinin altı çizildi.

Haberde ayrıca Ronaldo’nun ayrılması durumunda Juventus’un, ayrıca Ronaldo’yu geri isteyen Manchester United’ın da Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi.

Eğer iddia edildiği gibi Yusuf Yazıcı 100 milyon euro’luk bir bonservis bedeline ulaşırsa Trabzonspor’un da kasası dolacak. Sonraki satıştan yüzde 20 pay alma hakkı olan bordo-mavililerin kasasına 20 milyon euro girecek. FOTOSPOR

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.