Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini duyurdu: Tam gün sokağa çıkma yasağı tek güne indi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini duyurdu: Tam gün sokağa çıkma yasağı tek güne indi
31 Mayıs 2021 22:19
638
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada, haziran ayıyla birlikte sokağa çıkma kısıtlamalarının hafta içi ve cumartesi 22.00’de başlayacağını hafta sonu ise cumartesi 22.00’den pazartesi 05.00’e kadar tam kısıtlama uygulanacağını duyurdu. Erdoğan, yeme içme sektörü başta olmak üzere birçok işletmenin pazar günü hariç sabah 07.00’den akşam 21.00’e kadar hizmet verebileceğini açıkladı. İşte merak edilen tüm detaylar..

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanacak yeni tedbirlerin belirlenmesi gündemiyle toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3.5 saat sürdü.

Görüşmelerin ardından alınan yeni tedbirlere ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, haziran ayı boyunca uygulanacak kararları açıkladı.

Sokağa çıkma yasağı tek güne indi

Buna göre, sokağa çıkma kısıtlamaları hafta içi ve cumartesi günü saat 22.00’den 05.00’e kadar devam edecek. Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması ise sürecek.

İş yerleri hizmet vermeye başlıyor

Yeme içme yerleri, saat 07.00 ile 21.00 arasında masaya servis yapabilecek. Pazar günü ise paket servis hizmeti verecekler.

Kahvehane, halı saha, spor salonu vb. işletmeler pazar hariç saat 07.00 ile 21.00 arası açık olacak.

Nikah işlemeleri ise 1 Haziran itibari ile belirlenen kurallar çerçevesinde başlayacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada, haziran ayıyla birlikte sokağa çıkma kısıtlamalarının hafta içi ve cumartesi 22.00’de başlayacağını hafta sonu ise cumartesi 22.00’den pazartesi 05.00’e kadar tam kısıtlama uygulanacağını duyurdu. Erdoğan, yeme içme sektörü başta olmak üzere birçok işletmenin pazar günü hariç sabah 07.00’den akşam 21.00’e kadar hizmet verebileceğini açıkladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.