Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI
24 Mayıs 2021 16:59
673
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Başkanlığında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu, toplantı öncesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ekipler tarafından etraflıca dezenfeksiyon işleminden geçirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri ile basın mensuplarını selamlayarak Meclis toplantısının açılışını gerçekleştirdi.

ZORLUOĞLU YENİ ATANAN BAKANLARI TEBRİK ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, toplantının açılışında yeni atanan bakanları tebrik etti. Başkan Zorluoğlu konuşmasında, “Geçen ay içerisinde gerçekleşen mini kabine değişikliği kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Ticaret Bakanı olarak atanan hemşehrimiz Sayın Mehmet Muş Bey’i gönülden tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Yine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Sayın Derya Yanık hanımefendi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Sayın Vedat Bilgin Bey’e de yeni görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

KUVVETLİ’YE BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNİ İLETTİ
Başkan Zorluoğlu ayrıca İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’ye de başsağlığı dileklerini iletti. Zorluoğlu, “Bugün vefat haberini öğrendiğimiz İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin ağabeyi Salih Kuvvetli’ye Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ESKİ GÖREV YERİM VAN’A SELAM GÖNDERİYORUM
Geçtiğimiz ay düzenlenen NASA fotoğraf yarışmasına da değinen Başkan Zorluoğlu, “2016 tarihinde çekilen Van Gölü fotoğrafı, NASA’nın düzenlediği ‘dünya turnuvası’ adlı online fotoğraf yarışmasında 930 bin oy alarak birinci oldu. Bu vesile ile bir önceki görev yerim olan Van’a ve Van’ın vefalı insanlarına selamlarımızı gönderiyoruz ve kendilerini tebrik ediyoruz” diye konuştu.

SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Spor alanında Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak başarılara imza attıklarını dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Antrenörümüz Zekeriya Üçüncü önderliğinde; disk atma U-20 Türkiye Şampiyonu Osman Kul, disk atma ve heptatlon U-18 Türkiye ikincisi Furkan Uzuner ve sırıkla atlama U-20 olimpik deneme yarışları birincisi Doğukan Köroğlu sporcularımızı bir kere daha yürekten tebrik ediyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Yine beş yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Trabzon Büyükşehir Belediyesinin hentbol takımının antrenör, teknik personel ve sporcularına yürekten teşekkür ediyoruz. Spor alanında ortaya çıkan bu başarılar tesadüfi değildir. Burada Büyükşehir Belediyemizin kendi sporcularına yaptığı yatırımların yavaş yavaş meyvelerini alıyor olmaktan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

HEKİMOĞLU’NA BAŞARILAR DİLİYORUM
Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’ne de başarılar dileyen Başkan Zorluoğlu, “Bugün saat 16.00’da Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ile Kocaelispor arasında play-off yükselme yarı final 2. maçı oynanacak. Şimdiden Trabzon’umuzun çok önemli kulübü Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’ne yürekten başarılar diliyoruz. İnşallah bu sene 1. Lig’e yükselmeyi temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

OTOGAR İHALESİ 1 AY İÇERİSİNDE YAPILACAK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, daha sonra yürüttükleri çalışmaların bir kısmı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Zorluoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Yeni otogarla ilgili çıkan bazı sıkıntılar nedeniyle işe henüz başladığımız otogar sözleşmesini feshettik. Gereken kanuni aşamalar katedildi ve şimdi yeniden revizyon yapmak suretiyle burayı yeniden ihale ediyoruz. İnşallah önümüzdeki kısa süre içerisinde ihale günü bugün yarın belli olacak ama bir ay içerisinde ihalesi yapılacak duruma gelecek.”

MOLOZ’DA ETAP 1-A ÇALIŞMA…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.