Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Mahmoud Charr, Köln’de ringe çıkıyor Vedat Alyaz

Mahmoud Charr, Köln’de ringe çıkıyor  Vedat Alyaz
10 Mayıs 2021 20:10
363
A+
A-

KÖLN- Arap dünyasının ilk dünya şampiyonu ve Türkiye sevdalısı Mahmoud Charr, 15 Mayıs Cumartesi gecesi Almanya’nın Köln kentinde ringe çıkıyor. Türk boks kulübü EC BOXİNG formasıyla eldiven giyecek olan Suriye asıllı boksör, Amerikalı Lovejoy Christopher karşısında yumruk sallayacak. Mahmoud Charr, bu karşılaşmayı kazanması durumunda şu an dünyanın Muhammed Ali’si olarak bilinen süper şampiyon Anthony Joshua’ya karşı ringe çıkacak. Sporcunun promotörü Erol Ceylan, hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, ‘Mahmoud, kazandığı  dünya şampiyonluğu ile dünya çapında büyük başarılara imza atmış elit bir boksördür. Kendisiyle büyük planlarımız var. Hedefimiz dünyanın zirvesindeki maçlara imza atarak, şampiyonluk kemerlerini bir bir toplamaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam etmektedir’ dedi.

Vedat Alyaz, ‘Maçtan sonra Türkiye’ye teşekkür ziyareti’

Yeni rakibin zorlu bir isim olduğunu belirten sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, ‘Rakibimiz Lovejoy, bugüne kadar yaptığı 19 karşılaşmanın hepsini nakavtla kazanmış olan güçlü bir isim. Daha önce iki kez Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek altın kemerlerini hediyen eden dünya şampiyonu Mahmoud Charr, bu karşılaşmanın ardından aynı zamanda danışmanlığını da yapan diplomat Marco Schmidt ile birlikte yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret ederek, Suriyeli mültecilere yardımlarından dolayı tüm Türkiye’ye teşekkür ederek, dünya şampiyonluk kemerini hediye edecek. Ayrıca Afrika ülkeleriyle Türkiye arasındaki diplomatik ve ticari ilişkilerin gelişmesi için görüşmeler yapacaklar’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.