Dolar 32,1075
Euro 35,0926
Altın 2.470,16
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Rizespor Beraberliği Sonrası Abdullah Avcı’nın Açıklaması

Rizespor Beraberliği Sonrası Abdullah Avcı’nın Açıklaması
10 Nisan 2021 19:05
742
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rizespor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın sonrasında konuştu.

İyi oynadıklarını ancak kazanamadıklarını söyleyen Avcı, “Son 3 haftadır böyle. Oyun olarak tatmin ediyor ama skor olarak etmiyor. Trabzonspor her maçını kazanmak için oynar. Ön tarafta Nwakaeme, Ekuban ve Afobe’nin sakat olmasıyla birlikte orta sahadaki oyuncularla çıktık. Rakibe bir şut verdik, o da kırmızı karttan sonra. Skor tatmin etmiyor. Önümüzdeki haftaya bakacağız. Skor alamadığımız için, oyuncular da oyunlarının karşılığını alamadıkları için üzgünler. Oyunun genel yapısından memnunum, oyuncular oyunun karşılığını alamadığı için üzgün. Bugün her şeyi denediler.” dedi.

Yusuf Sarı’yı oyuna soktuktan sonra son dakikalarda kenara almasına ve Abdülkadir’in geri dönüşüne de değinen teknik adam, “Ben aslında çok oyuncu sokup çıkaran bir hoca değilim. 89. dakikada rakip önde olduğu için Yusuf’u ondan tercih ettik. Hem nasıl kazanırız, hem kaybetmeyelim. Geçen hafta Edgar, bu hafta Vitor cezalı duruma düştü. Sakatların dönmesiyle planlamaya bakacağız. Ömür sağlıklı gidiyor, çalışmaların bazı bölümlerine katılmaya başladı. Umarım bir şey yaşamazsak, ligin sonuna doğru, bu ayın sonuna doğru Ömür’ü aramızda görürüz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.