Dolar 32,2599
Euro 35,1034
Altın 2.467,88
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















2017 Kasım kova burcu yorumları

2017 Kasım kova burcu yorumları;2017 Kasım Ayında Kova Burcu Kişileri Ne Bekliyor? 2017 Kasım kova burcu yorumlarını sizler için derledik. Kasım ayı boyunca iş hayatınız öne çıkıyor.

2017 Kasım kova burcu yorumları
8 Nisan 2021 17:59
162
A+
A-

2017 Kasım Ayında Kova Burcu Kişileri Ne Bekliyor?

Kova

2017 Kasım kova burcu yorumlarını sizler için derledik. Kasım ayı boyunca iş hayatınız öne çıkıyor. Kariyeriniz, nerede çalıştığınız, göreviniz ve şirketiniz konusunda değişiklikler olabilir. Gelişmelerin sizin istediğiniz yönde olumlu sonuçlanacağını söylemek mümkün. Şans, bolluk bereket, büyüme ve fırsatları sembolize eden gezegen Jüpiter kariyer alanınızdayken işlerin istediğiniz yönde gelişmesi de doğal. Bunun yanında 8 Kasım günü uyum, güzellik ve barışı sembolize eden Venüs de aynı alana geçiyor. Ay boyunca ödüller, iş teklifleri, terfi gibi olasılıkların karşınıza çıkmasına şaşırmayın. Kişisel imajınızda yenilenme ise 18 Kasım sonrası görünüyor. Yeniay sonrası yeni bir işe bile başlayabilirsiniz. Ayın en türbülanslı zamanı ise 2-6 Kasım tarihleri arası. Bu tarihlerde ev, aile ve özel hayatınızla ilgili durumlara karşı fazla duyarlı olabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve yaşama tarzınızı değiştirin. Evin düzeninde değişiklikler de yapabilirsiniz. 6 Kasım sonrası sosyal alanda konuşmalar yapmanız, söz sahibi olmanızı gerektirecek koşullar oluşuyor. Bunların üstesinden rahatlıkla gelebilir, fikirlerinizle topluluklar içinde dikkat çekebilirsiniz. Geleceği düşünmek, plan yapmak için 6-30 Kasım arası oldukça uygun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.