Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Mesleğinden utan

B.Ü isimli kadın, ortak arkadaşlarının evinde tartıştığı avukat S.A.’nın saldırısına uğradı. Yüzüne aldığı yumruk darbeleriyle gözü kan çanağına dönen B.Ü.’nün şikâyetçi olduğu S.A.’nın, ertesi sabah genç kadına, ‘Pide yaptırıp geleyim mi?’ şeklinde mesaj attığı öne sürüldü.

Mesleğinden utan
22 Mart 2021 21:44
229
A+
A-

Karabük Safranbolu’da B.Ü. (21), 19 Mart gecesi iş çıkışında S.A. (47) isimli erkek arkadaşıyla buluştu. Birlikte ortak bir arkadaşlarının evine giden ikili, burada bir süre alkol aldı. Daha sonra saldırgan tavırlar sergileyen S.A., iddiaya göre B.Ü.’ye küfretti. Bunun üzerine S.A. ile B.Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., B.Ü.’yü boğazından tutarak sağ gözüne defalarca yumruk attı. Boğuşma sırasında evdeki cam kapıya da çarpan B.Ü.’nün, sağ kolunda ve elinde cam kesikleri oluştu. Evden kendisini dışarı atan B.Ü., hastaneye gitti. Hastaneye gelen polis ekipleriyle polis merkezine giden B.Ü., avukat olduğu öğrenilen S.A.’dan şikâyetçi oldu. S.A. hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

‘DEFALARCA YUMRUK ATTI’

Kimliğinin açıklanmamasını isteyen B.Ü., “Bana edilmemesi gereken bir laf etti. Ben de normal olarak, ‘Neden bu şekilde konuştun?’ diye sordum ona. Ondan sonra bir anda boynumdan tutarak koltuğa yasladı. Sonra kafama ve gözüme defalarca yumruk attı. Gözüm morardı ve şişti. Canım çok yandı. Kadın cinayetleri, kadına karşı şiddet, bunu hep görüyoruz. İzlerken hep ben, ‘Artık son bulsun. Artık kadınların canı yanmasın’ diye düşünürken benim başıma geldi. Daha fazla kadının canı yansın istemiyorum” diye konuştu.

Olaydan bir gün sonra sabah S.A.’nın hiçbir şey olmamış gibi kendisine mesaj attığını söyleyen B.Ü., “Mesajda, ‘Pide yaptırıp geleyim mi?’ yazmış. Sen benim gözüme yumruk attın. Sabahlara kadar hastanelerde, karakollarda uğraştım. ‘Pide yaptırayım geleyim mi?’ ne demek” dedi. 

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.