Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















6 Adımda Amal Clooney’nin İmza Stili

Amal Clooney’nin dünyanın en şık kadınlarından biri olduğunu söylememize gerek yok sanırız. Amerikalı aktör George Clooney ile evli olan avukat Amal Clooney’nin stili birçok kişi tarafından beğeniliyor. Amal, parçaları zahmetsizce birleştiriyor ve stiliyle modaya yön veriyor. Eğer siz de Amal Clooney hayranıysanız gelin beraber stilini inceleyelim…

6 Adımda Amal Clooney’nin İmza Stili
21 Mart 2021 13:54
429
A+
A-

1- TÜVIT TAKIM

Amal Clooney’nin stil incelemesinde ilk sırada klasik tüvit takım elbiseler var. Sıkça kullandığı tüvit takım elbiselerde Chanel’den Gucci’ye kadar birçok markayı kusursuzca taşıyor. Bu takımlar şıklığın en klasik parçalarıdır. Amal’ın en sevdiği parçalar arasında kırpılmış bir blazer ve genellikle açık ve kadınsı renklerde orta uzunlukta bir etek bulunuyor. Bu görünümü tamamlamak için büyük boy bir çantayı, güneş gözlüklerinizi ve bir çift şık topuklunuzu hazır edin.

2- KARELI PANTOLON

Kareli pantolon, şık görünümlü tek renkli bir kıyafet giyinmek için harika bir yoldur. Büyük ekoseden küçük ve narin bir desene kadar, bu pantolonlar anında şıklığı yakalamanın yoludur. İçinizdeki Clooney’yi açığa çıkarmak için tek renkte büyük bir ceket ve tişört giyerek kareli pantolon ile kombinleyin.

3- KALEM ETEKLER

Kalem etekler Amal Clooney’nin en önemli parçalarındandır. Bu etekleri kombinlemek inanılmaz derecede kolaydır ve her vücut tipinde harika görünürler. Kalem eteği yüksek topuklu ayakkabılar, bir çantası ve tişörtler veya tek renkli üst ile eşleştirin. Gittiğiniz her yerde kafaları çevirteceksiniz!

6 Adımda Amal Clooneynin İmza Stili

4- TULUMLAR

Bir tulumla Amal Clooney gibi tek bir parça kıyafetle kolayca şık bir kombin yapın. İster resmi bir yere ister günlük isterseniz de şık bir geceye katılın; bu kombin her zaman çabasız şıklığın anahtarıdır. Clooney’nin imza stillerinden biri olan tulumları, bir çanta, topuklu ayakkabılar ve şık bir küpeyle tamamlayın.

5- TEK OMUZ ELBİSELER

Tek omuzlu bir elbiseyle kollarınızı ve şıklığınızı gösterin. Amalı çarpıcı kıyafetler içinde görmeye yabancı değiliz, genellikle muhteşem fiziğini tamamlayan asimetrik parçalarla görüntülenir. Yüksek bacak dekoltesi veya desenli kumaştan oluşan bir tek omuz elbiseyle herkesi büyüleyebilirsiniz.

6- EŞSİZ KOTLAR

Amal basit bir kot pantolonunu benzersiz ve cesur bir şeye hızlı bir şekilde dönüştürebilir ve bunu siz de yapabilirsiniz. Basit bir kıyafeti şık bir kombine dönüştürmenin en kolay yolu; desenli, yırtık veya süslenmiş kot pantolon giymektir. Onun gibi sade bir tişört veya bluz ve şık bir topuklu ayakkabı ile kombinlerseniz odağı kotta tutabilirsiniz.

Jennifer Aniston Tarzını Benimsemenin 6 Yolu
Jennifer Aniston Tarzını Benimsemenin 6 Yolu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.