Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















‘İstanbul kırmızı olmaz’

Yeni normalleşme sürecinde iller risk değerlendirme kriterlerine göre mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renklere ayrıldı.

‘İstanbul kırmızı olmaz’
14 Mart 2021 10:35
499
A+
A-

Yüksek risk oranıyla turuncu listede olan İstanbul’da vaka oranlarında artış yaşanması, renginin kırmızıya döneceği endişesi yarattı. Ancak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, megakentin renginin değişmeyeceği görüşünde:

“İstanbul’da polikliniklerde bir artış söz konusu ama bunun halihazırda hastaneye ve yoğun bakıma yüklediği yükte bir artış yok. Ayrıca salgının kontrolünde de bir tedirginlik söz konusu değil. Çok merak edilen konu acaba İstanbul 100 binde 100’ün üzerine çıktığı için kırmızı olur mu? Benim hesaplarıma ve sahayı görmeme göre İstanbul kırmızı olmayarak, bulunduğu renkte devam eder. Ankara da çok tartışılan illerden biri. Evet düne göre vaka artışı söz konusu ama renk değişikliğine götürecek bir tablo görünmüyor. Küçük illerde bunlar olabilir ancak burada bir ili komple döndürmek yerine o ildeki bazı kararları, kırmızı iller kararında alabilirsiniz. İlin rengi değişmekten öteye, bir kısım illerde il rengiyle kalmakla beraber, Hıfzıssıhha Kurulu bir üst renge ait kararlar alabilir.”

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.