Dolar 32,4029
Euro 34,7782
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















20 Şubat 2019 günlük burç yorumu

20 Şubat günlük burç yorumları belli oldu. 20 Şubat 2019 burç yorumları astroloji meraklılarının aklındaki soru işaretlerini giderdi.

12 Mart 2021 11:53
2.442
A+
A-

Bugün burcunuz sizin için neler söylüyor? 20 Şubat 2019 Çarşamba gününün burç yorumlarını, “Yüksek Topuklar” ekibi sizler için hazırladı. Astroloji ile ilgilenenlere bilgi veren yazımızda, hangi burcu neler bekliyor öğrenebilirsiniz.

Günlük burç yorumları 20 Şubat 2019

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, sezgisel yetenekleriniz bugün tüm zamanların en iyisi. Başkalarının düşüncelerine ve hislerine uyum sağlamayı daha kolay beceriyorsunuz. Tepkilerinizi onlara göre vermek iyi bir fikir olabilir. Hayal gücünüz ve yaratıcı yetenekleriniz de çok yüksek bir seviyede çalışıyor. Bundan en iyi şekilde yararlanın.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün, başkalarının duyguları için derin bir endişe duyabilirsiniz. Bu yüzden, onlara kulak vermek isteyebilirsiniz. Şu an için dinlemek, konuşmaktan daha önemlidir. İşleriniz sorunsuz ilerliyor. Bir noktada birkaç sevinç gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün, kariyeriniz için zor fakat önemli bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Bağlılığınızın ve sıkı çalışmanızın sonucunda duygusal olarak bunalmış hissedebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmek için özel bir çaba gösteriyorsunuz. Akşam saatlerinde ufak bir kutlamayla kendinizi şımartabilirsiniz. Bunu hakediyorsunuz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, uzun zamandır beklenen bir sosyal etkinlik sizi gözyaşlarına boğabilir. Genelde, duygularını göstermekten hoşlanmayan birisiniz, ağlama dürtüsü geçene kadar insanlardan kaçmak isteyebilirsiniz. Sizin için çok mutlu bir gün olmalı. Memnuniyetiniz gerçek olamayacak kadar iyi görünebilir. Rahatlayın ve tadını çıkarın.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün engellerin üstesinden gelme ve kariyerinizde kendinizi ilerletme çabalarınız sonunda işe yarayabilir. Tüm gün, gerçekten olup olmadığını anlamaya çalışan bir şaşkınlıkla dolaşabilirsiniz. Duygularınızı başkalarına açıklamaktan korkmayın.

Melek Tarotu

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, ilişkinizdeki duygusal görüşmeler sizi gözyaşlarına boğabilir. Eğer ilişkinizde zorluklar varsa, onları aşıyor ve yeni bir anlayışa sahip oluyorsunuz. Eğiliminiz duygularınızı kontrol etmek olabilir, ancak onları göstermekten korkmayın. Böylece, sorunları daha kolay bir şekilde aşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün fikriniz sorulduğunda, soruyu soran kişinin gözünü korkutabilirsiniz. Duygularınızı paylaşın, gerçek bakış açınızı anlatın. Şu anda güçlü bir açıklığa sahipsiniz. Karşılaştığınız problemlere çözüm getiremezseniz, kendinizi suçlamayın. Yarın her şey düzelecektir.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün ilişkiniz hakkında yeni ve harika şeyler ortaya çıkabilir. Belki de partnerinizle düşündüğünüzden daha çok ortak noktanız vardır. Korkularınızın yersiz olduğunu anlayacaksınız. İkiniz daha da büyüyebilir ve yeni bir karşılıklı amaç duygusu keşfedebilirsiniz. Olumlu duyguların tadını çıkarın ve birlikte harika bir gün geçirin.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, düşünceli bir ruh hali içindeyseniz, bugün  onunla devam edin. Şimdi yaşamınızda olup bitenleri değerlendirmek için çok iyi bir zaman. Takviminizdeki bazı etkinlikleri yeniden düzenleyebilir ve kendinize düşünmek için zaman yaratabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün sizi gözyaşlarına boğacak harika haberler aldığınızda kendinizi kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Çok fazla zorlamayın. Bu şartlar altında, biraz serbest bırakmak iyidir. Sıkı çalışmanız ve bağlılığınız sonunda karşılığını veriyor. İlerleme hakkında haberler yolunuza çıkabilir. Çok hareketli bir gün geçireceksiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün para ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Sevinç gözyaşlarınızı kontrol etmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız bazı değişikliklerden geçiyor olabilir ve desteğinizi isteyebilir. Tavsiye vermek yerine dinleyin. Bu konuda kendinizi kontrol etmeli, arkadaşınızın hassas bir dönemde olduğunu unutmamalısınız.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün bir yakınınızın yaşadığı mutlu olaylar sizi duygulandırabilir. Kendi projeleriniz, özellikle başkalarıyla yapılanlar, bazı zorluklara rağmen iyi gidiyor. Sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Nasıl hissettiğinizi göstermekten korkmayın.

20.02.2019 burç yorumları ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi, aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.