Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















TİNGADER, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay’ı ağırlıyor

TİNGADER, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay’ı ağırlıyor
11 Mart 2021 12:41
860
A+
A-

Prof. Dr. Okyay, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği “Pandeminin 1. Yılı ve Gelecek Öngörüleri” başlıklı konferansta, Kovid-19 ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.

TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği), Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay’ı ağırlıyor. Prof. Dr. Okyay, “Pandeminin 1. Yılı ve Gelecek Öngörüleri” başlıklı konferansta, Kovid-19 ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.

 

TİNGADER, Pazar günleri düzenlediği “Pandemi Söyleşileri” çerçevesinde önemli bir ismi daha ağırlıyor. TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci-Yazar Müslüm Aktürk’ün moderatörlüğünde video yöntemiyle 14 Mart Pazar günü, saat 15.00’da gerçekleşecek konferansa katılacak olan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında görevli, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay, bir yıldan fazla süredir dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 konusu hakkında merak edilenleri anlatacak.

 

Prof. Dr. Pınar Okyay, soru-cevap şeklinde tamamlanacak konferansta ayrıca şu başlıklara da değinecek:

 

•         Salgında neredeyiz?

•         Varyantlar ve etkisi

•         Aşılar

•         Yerinden yönetim

•         Yakın ve uzak gelecek öngörüleri

 

PROF. DR. PINAR OKYAY

Prof. Dr. Pınar Okyay,  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında görevlidir. Bornova Anadolu Lisesi (1983); Ege Tıp (1989) ve Dokuz Eylül SBE Halk Sağlığı (1993) mezunudur. On yıl kadar sağlık ocağı hekimi, Sağlık Grup Başkan Yardımcısı, İstatistik Şube Müdürü ve İl Kalite Güvence Koordinatörü olarak çalışmış; 2000 yılında Adnan Menderes Üniversitesine geçmiştir. Tıp Eğitimi Anabilim Dalının kurucu üyeliği de olmak üzere çeşitli görevler almış, 4,5 yıl Uygulama ve Araştırma Hastanesinin başhekim yardımcılığı üstlenmiştir.

 

2016-18 döneminde Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) Yönetim Kurulu üyesidir. 2018 Kasım itibari ile HASUDER’in Yönetim Kurulu başkanlığı ve 02.04.2020 itibari SB COVID-19 Bilimsel Danışma Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. T24 İnternet Gazetesinde haftalık yazılar yazmaktadır.Haber Kaynağı Akdenız habercom

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.