Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















Balık burcu erkeği yıldıznamesi

Balık burcu erkeği özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, yıldıznamesini hemen okuyabilirsiniz. Nelerden hoşlanır, Balık burcu erkeği hayatta nelere önem verir gibi konularda tüm detaylar Balık burcu erkeği yıldıznamesinde var!

Balık burcu erkeği yıldıznamesi
27 Şubat 2021 13:56
357
A+
A-

Balık burcu erkeği özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, yıldıznamesini hemen okuyabilirsiniz. Nelerden hoşlanır, Balık burcu erkeği hayatta nelere önem verir gibi konularda tüm detaylar Balık burcu erkeği yıldıznamesinde var!

Balık erkeğinin genel özellikleri

Kürek kemiklerinin arasında siyah bir ben olduğu gibi, ellerinde ve ayaklarında bir takım izler bulunabilir. Yıldızname kitabına göre balık burcu erkekleri sıcağa tahammül edemezler. Yaz aylarında ekşi şeyler yemeleri vücutları için iyi gelir. Bahar aylarında sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Yıldızname bakımı balık erkekleri için, safra ve kabızlık hastalıklarının olma ihtimali en yüksek hastalıklar olduğunu söylemektedir ve bu durum için önlem almalarını önermektedir.

Yıldızname bakımı en büyük ideali rahat etmek olan balık erkeklerinin boşboğaz olduklarını da söylemektedir. Sırlarını bazen gereksiz insanlarla paylaşırlar. Güler yüzlüdürler fakat kimi zaman iyilik ettiği insanlardan hıyanete uğrayabilirler.

Balık erkeğinin aile yaşantısı

Orta halli olan balık erkekleri, daima ellerinin emeğiyle geçinirler. 30-35 yaşlarında para yönünden dara düşseler de, çabucak atlatırlar ve ömürlerinin geri kalanı saadet içerisinde geçer. Ailesinin ölümüyle kendisine küçük miktar bir miras kalır. Kendileri 20.30.35 yaşlarında ölüm tehlikesindedirler. Bu yaşların atlatılması durumunda ortalama 85 yıl ömürleri vardır. Yıldızname bakımı balık erkekleri aile içerisinde sevilen kişilerdir. Annesi ve babası kendisini sever, hatta babası onu annesinden fazla sever. Büyükleri yanında muteber, hatırı sayılır kişilerdendir.

Balık erkeklerinin başından 3 veya 5 kere nikah geçer der yıldızname bakımı. Mavi gözlü ve sarışın eşinden memnun olur, onunla iyi geçinir. Deniz mavisi ve yeşil uğurlu renkleridir. Diğer 2 karısını boşar, diğerleri de vefat eder.

Genellikle kız çocukları olur fakat çok zahmet çektirir. Erkek evlat balık erkeği için ferah getirir. Balık erkeklerinin yıldızname kitabı ön görüsüne göre en büyük idealleri rahat etmek, en büyük arzuları ise dünyayı dolaşmaktır. Salı günü doğu tarafına yapacakları deniz seyahatleri hayırlıdır. Sık sık seyahate çıkarlar ve sonucunda bir çok olumlu olayla karşılaşırlar.

Melek Tarotu

Balık erkeği kendisini hep güvende hissetmek ister

Yıldızname bakımı balık erkekleri için olabilecek en iyi elbiseyi keten, yün veya pamuktan imal edilen beyaz veya mavi renkte olanlar olarak verir. Uğurlu rakamları 4, çiçekleri ise beyaz gül ve zambaktır. Balık erkekleri zambak ve limon kokularını tercih etmelidir. Rahatına düşkün balık erkeklerine yatıştırıcı hafif müzikler de uğurlu gelecektir. Parmağında yüzük taşırsa gümüş madenli ve yakut taşlı olmalıdır.

Yıldızname kitabı balık erkeklerinin devlet adamları yanında mertebesinin iyi olacağını öngörür. İsteklerine ulaşır ve sonu hayırlıdır. Balık erkeklerinin düşmanlarının çoğu da hükümet tarafındandır. Esmer yüzlü bir şahıs ona kötülük etmeye çalışmaktadır. Su tabiatlı erkek ve kadınlarla dost olmalı, ateş tabiatlı olanlardan uzak durmalıdır. Dost burçları boğa, düşmanları ise ikizler burcudur. Martın ikinci haftası para işlerinde şanslıdır. Uğurlu günü Perşembe, uğursuz günü ise pazartesidir.

Balık burcunun anlaştığı burçlar

Balık burcu ünlüleri

Balık burcunun aşk uyumu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.