Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















Özlem Zengin’e hakarete disiplin soruşturması

Adalet Bakanlığı, AK Partili Zengine yönelik sosyal medya paylaşımı nedeniyle avukat ve arabulucu Mert Yaşar hakkında disiplin soruşturması başlattı. AK Parti Grup Başkanvekili Zengin de yaptığı açıklamada, “AK Parti Grup Başkanvekili olarak, bir kadın olarak çok sistematik bir saldırıya uğruyorum. Bu, yaklaşık iki aydır devam ediyor” ifadelerini kullandı

Özlem Zengin’e hakarete disiplin soruşturması
22 Şubat 2021 18:21
219
A+
A-

Bakanlık, ara bulucu olarak da görev yapan Yaşar hakkında Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca disiplin soruşturması başlatılmasına karar verdi.

AA’nın haberine göre, bu disiplin soruşturmasının tamamlanmasının ardından Arabuluculuk Kurulu, Yaşar’ın ara buluculuktan çıkarılıp çıkarılmamasına hükmedecek.

Ayrıca Bakanlık, Yaşar hakkında İstanbul Barosunca disiplin soruşturması başlatılması için de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yazı gönderdi.

ÖZLEM ZENGİN’DEN AÇIKLAMA

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin de yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Grup Başkanvekili olarak, bir kadın olarak çok sistematik bir saldırıya uğruyorum. Bu, yaklaşık iki aydır devam ediyor. Böyle bir olay karşısında bütün kadınların birleşmesi lazım. Sosyal medya üzerine daha çok düşünmeli ve belki de biraz daha çalışmalıyız. Mevzuat açısından da çalışmamız lazım. Bunu görüyorum. Şu haliyle herkes her şeyi söylüyor ve yaptırım neredeyse yok gibi.”

  • ÖZLEM ZENGİN'E HAKARETE SORUŞTURMA
    ÖZLEM ZENGİN’E HAKARETE SORUŞTURMA
24 SAATGÜNÜN ÖZETİ

24 saat

24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.