Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Barcelona Menajeri Ronald Koeman, PSG ile oynayacakları

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman, PSG maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Barcelona Menajeri Ronald Koeman, PSG ile oynayacakları
15 Şubat 2021 17:20
239
A+
A-

Barcelona Menajeri Ronald Koeman, PSG ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde konuştu ve Neymar’ın sakatlığına değindi.

Hollandalı teknik adam, “Neymar, Messi, Ronaldo gibi oyuncuları hakemler korumalı. Bu oyuncular bizleri mutlu eden oyuncular. Bu oyunda temas olsa da hakemler dikkat etmeli.” ifadelerini kullandı.

Maç ile ilgili de görüşlerini aktaran Koeman, “Çok heyecanlıyız. PSG iyi, güçlü bir takım. İlginç bir eşleşme olacak. Kendimizi geliştirdik ancak onlar da kaliteli” dedi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Barcelona, 16 Şubat Salı günü 23:00’te evinde PSG’yi konuk edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.