Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















MUHAMMET BALTA’DAN VAKFIKEBİR’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU MESAJI!

MUHAMMET BALTA’DAN VAKFIKEBİR’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU MESAJI!
14 Şubat 2021 16:11
205
A+
A-

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü kutladı. Balta, yayımladığı mesajında, Türk milletinin Kurtuluş Savaşı’nda her türlü imkânsızlıklar içerisinde gücünü bütün dünyaya haykırdığını belirtti.

Vakfıkebir’in de vatanına bağlılığını vermiş olduğu onurlu mücadele ile gösterdiğine işaret eden Balta, “İlçemiz 20 Temmuz 1916 tarihinde Rus Çarlığının işgaline uğramış ve 14 Şubat 1918 tarihinde kahraman ordumuz tarafından düşman işgalinden kurtarılmıştır. Vakfıkebir’imiz bu topraklar üzerinde dalgalanan Ay Yıldızlı Bayrağın her şeyin üstünde olduğunu vermiş oldukları onurlu mücadele ile göstermiştir. Bugün de ülkemizin geleceğini tehlikeye düşürmek isteyenlere karşı da stratejimiz açık ve nettir. Kurtuluş Savaşı döneminde hasta adamı ayağa kaldıran ve tarih kitaplarına sığmayan destan yazan aziz milletimiz gerekirse ülkemizin selameti ve huzuru için bir yeni destan daha yazar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle Vakfıkebir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunu en iyi dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi, fedakâr ve cefakâr dede ve ninelerimiz olmak üzere tüm ecdadımızı minnetle anarak Vakfıkebirli hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.