Dolar 32,2036
Euro 35,0110
Altın 2.515,78
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Schneider Electric, Hannover Messe'de otomasyon vizyonunu paylaştı

Schneider Electric, Hannover Messe'de otomasyon vizyonunu paylaştı
10 Mayıs 2024 14:15
61
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Schneider Electric, dünyanın önde gelen endüstri fuarlarından Hannover Messe'de otomasyon vizyonunu paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Schneider Electric, endüstriyel yazılım, yapay zeka ve dijital ikiz teknolojisi alanındaki en son yeniliklerini içeren portföyünü fuarda sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Schneider Electric Endüstriyel Otomasyon İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Barbara Frei, fuar boyunca endüstrinin sürdürülebilir dönüşümü için çözümleri paylaşmaya odaklandıklarını belirterek, küresel sera gazı emisyonlarının yaklaşık yüzde 45'inin endüstriyel operasyonlar kaynaklı olduğu göz önüne alındığında, bu alanda karbonsuzlaşmayı sağlamanın kritik öneminin olduğunu aktardı.

Başarılarının sırrının "otomasyon" olduğunu kaydeden Frei, "Endüstriyel operasyonel teknolojinin kalbine otomasyonu yerleştirdiğimizde, üretim süreçlerini optimize eder ve başarılı dijital dönüşüm için temel bir olanak sağlarız. Böylece üretkenliği ve verimliliği artırırken enerji ve hammadde kullanımını da minimuma indirmek mümkün olur. Bu yıl Hannover Messe’de bu doğrultuda geliştirdiğimiz yenilikçi teknolojileri küresel uzmanlarla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Frei, sahip olunan otomasyonun büyük bir kısmının onlarca yıl önce, tek bir tedarikçiye bağlı donanıma dayalı olarak ve şu anda sahip oldukları bilgi işlem gücünden önce tasarlanıp kurulduğuna işaret ederek, "Yazılım tanımlı otomasyon ve açık yaklaşımımızla, mevcut karmaşıklığı sadeleştiriyor ve müşterilerin neye ihtiyaç duyduklarına, ne zaman ihtiyaç duyduklarına ve kimden istediklerine bağlı olarak otomasyonlarını güncellemelerine veya değiştirmelerine olanak tanıyoruz." yorumunu yaptı.

Şirket, 2020'de sektöre sunduğu EcoStruxure Automation Expert'in ardından otomasyona yönelik öncü açık, yazılım tanımlı yaklaşımını geliştirmeye devam ediyor ve sürekli, hibrit veya ayrık süreçler için tek, ölçeklenebilir bir endüstriyel otomasyon ortamı geliştiriyor. Şirket, toplam sahip olma maliyetini azaltmayı, süreçleri ve operasyonları sadeleştirmeyi ve endüstrinin daha yüksek verimlilik ve esneklik seviyelerinde çalışmasını sağlamayı amaçlıyor.,

Şirket, fuarda, ​​​​​​​endüstride otomasyon, yazılım ve elektrifikasyon odaklı dönüşümü sağlayacak "CONNECT", "EcoStruxure Tesis Uygulamaları", "EcoStruxure Edge Uygulamaları", "Hibrit Bulut MES", "EvoPacT HVX", "MasterPacT MTZ Active", "Lexium SCARA Robot", "Otomasyon uygulaması yardımcı pilotu" yeniliklerini tanıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.