Dolar 32,2136
Euro 35,0084
Altın 2.513,51
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Amazon'un Anneler Günü fırsatları devam ediyor

– İndirimlerin yanı sıra Amazon Prime üyelerine herhangi bir kampanya veya ön koşul aranmaksızın, yıl boyunca yüz binlerce seçili üründe 500 TL ve üzeri alışverişe yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor

Amazon'un Anneler Günü fırsatları devam ediyor
10 Mayıs 2024 11:45
46
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Amazon'un Anneler Günü'ne özel sunduğu indirim fırsatları 12 Mayıs'a kadar devam edecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Philips mutfak ürünleri, Samsung, Gillette Venus, Nivea, Pantene, Loreal Paris, Maybelline ve Garnier markalı kişisel bakım ürünleri, mutfak aletleri ve elektronik ürünlerde indirim yer alıyor.

İndirimlerin yanı sıra Amazon Prime üyelerine herhangi bir kampanya veya ön koşul aranmaksızın, yıl boyunca yüz binlerce seçili üründe 500 TL ve üzeri alışverişe yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Satıcısı Amazon olan ürünlerde yüzde 100 orijinallik garantisi sunulurken annelerin memnun kalmadığı ürünü 30 gün içinde kolayca iade edebiliyor.

Amazon Prime üyeleri, herhangi bir minimum sipariş limiti olmadan tüm alışverişlerinde ücretsiz hızlı teslimattan yararlanabiliyor. 600 bini aşkın ürün, Prime üyelerine ertesi gün ücretsiz teslimat ile teslim ediliyor.

Prime ile Türkiye'nin 47 şehrinde akşam saat 17.00'ye kadar verilen siparişler ertesi gün ücretsiz teslimat ediliyor.

​​​​​​​Dünya çapında 200 milyondan fazla üyesine alışveriş ve eğlence sunan Amazon Prime'daki Prime Video'da Fallout, Düğüm, Ufak Tefek Cinayetler, Sofra Sırları, Mom, This is 40, Görevimiz Tatil ve Aile Arasında gibi her yaştan annenin izleyeceği içerikler yer alıyor.

Prime üyeliği için 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı bulunuyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.