Dolar 32,2047
Euro 35,0329
Altın 2.528,93
BİST 10.711,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 19°C




















Samsun'da özel gereksinimli Şebnem'e doğum günü sürprizi yapıldı

Samsun'da özel gereksinimli Şebnem'e doğum günü sürprizi yapıldı
9 Mayıs 2024 14:20
39
A+
A-

SAMSUN (AA) – Atakum Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören hafif düzeyde zihinsel engeli bulunan 23 yaşındaki Şebnem Onay'a kurumdaki öğretmenler ve veliler doğum günü kutlaması düzenledi.

Kurumdaki veli ve öğretmenler Onay'ın doğum günü için sürpriz yapmak istedi. Bunun üzerine öğretmen ile veliler aldıkları pasta ve hediyelerle kurumun giriş katına çağırdıkları Onay'ı alkışlarla karşılayarak doğum gününü kutladı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Özel Eğitim Uzmanı Sedef Zeynep Ağırlar, AA muhabirine, Şebnem'in sürprizlerden çok hoşlandığını bu yüzden böyle bir etkinlikle doğum gününü kutladıklarını söyledi.

Ağırlar, "Bu tür aktivite ve sürprizlerle öğrencilerimiz daha mutlu oluyor, onlarla birlikte biz de mutlu oluyoruz. Elimizden geldiğince onları mutlu edecek etkinlikler düzenliyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.