Dolar 32,2198
Euro 35,0166
Altın 2.505,41
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C




















Medicana Ataköy Hastanesi'ndeki ameliyatlar canlı izlendi

– Medicana Ataköy Hastanesi’nde gerçekleştirilen canlı cerrahiler, kongre salonunda canlı olarak gösterildi

Medicana Ataköy Hastanesi'ndeki ameliyatlar canlı izlendi
8 Mayıs 2024 13:40
81
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Burun estetiği alanında her yıl düzenlenen All in One Rinoplasti Kongresi 3-5 Mayıs'ta Surgicall Academy, EAFPS ve Medicana Sağlık Grubu işbirliğinde gerçekleştirildi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenen kongrede Medicana Ataköy Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatlar, kongre salonunda canlı olarak yayınlandı.

Başkanlığını Dr. Emre İlhan, Jose Carlos Neves ve Froilan Paez'in yaptığı 9. All in One Rinoplasti Kongresi, Hilton İstanbul Bosphorus Hotel'de katılımcıları ağırladı.

Dünya çapında 64 cerrahın konuşmacı olarak yer aldığı kongreyi, 42 farklı ülkeden 440'dan fazla fiziki katılımcı ile 220'den fazla online katılımcı takip etti.

Kongrede Dr. Roxana Cobo, Dr. Alwyn D'Souza, Dr. Ignacio Tasca, Dr. Fazıl Apaydın ve Dr. Süreyya Şeneldir onur konuğu olarak katılımcılarla bir araya geldi.

Meksika'dan Özbekistan'a, İspanya'dan Avustralya'ya, Kolombiya'dan Azerbaycan'a kadar dünyanın dört bir yanından katılımcılar, 3 gün boyunca toplantılara katılım gösterdi.

Medicana Ataköy Hastanesi'nde gerçekleştirilen canlı cerrahiler, kongre salonunda canlı olarak gösterildi. Katılımcılar, her gün eş zamanlı iki canlı ameliyat görme fırsatı buldu.

Primer, revizyon, açık ve kapalı teknikle yapılan canlı cerrahilerde merak edilen detaylar ve teknikler interaktif bir şekilde tartışıldı ve izlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.