Dolar 32,1961
Euro 35,0588
Altın 2.507,13
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C




















JYSK Türkiye’deki 1’inci Yılını “Yaza Merhaba” Etkinliği ile Kutladı

JYSK Türkiye’deki 1’inci Yılını “Yaza Merhaba” Etkinliği ile Kutladı
8 Mayıs 2024 17:12
54
A+
A-

Danimarka merkezli ev eşyası perakendecisi JYSK, 1. yılını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Gardenya Salonu’nda düzenlenen “Yaza Merhaba” etkinliği ile kutladı. Etkinlikte, markanın İskandinav esintileri taşıyan yeni bahçe mobilyaları da tanıtılırken davetlilere keyifli bir atmosfer sunuldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte konuşan JYSK Satış ve Pazarlama Ülke Müdürü Elif Tonyalı “ Türkiye’de 1. yılımızı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz bir yıl boyunca, sizlerle birlikte birçok güzel anılar paylaştık. Evlerinizi güzelleştirdik, hayallerinizi süsledik ve her adımda size en iyi hizmeti sunmak için çabaladık. Şimdi ise yolculuğumuzda yeni bir adım daha atıyoruz. 27 Haziran’da, Beykent First Avenue AVM’de dördüncü mağazamızı açıyoruz” dedi.

Mayıs 2023’te İstanbul’da Torium AVM ve Oasis Cadde de açtığı ilk iki mağazanın ardından, Aralık 2023 üçüncü mağazasını Tepe Nautilus’ta açan JYSK, Türkiye pazarındaki 1’nci yılını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Gardenya Salonu’nda düzenlediği “Yaza Merhaba” etkinliği ile kutladı.

Nur Saruhanoğulları ve JYSK ev sahipliğindeki etkinliğe çok sayıda davetli katılırken, doğadan ilham alan naturel ağırlıktaki renk kombinasyonları ile ön plana çıkan modern tasarımlardan oluşan bahçe mobilyaları da tanıtıldı.

JYSK bahçe mobilyalarında ağırlanan konuklar, DJ eşliğinde canlı müzik dinletisinin keyfini çıkarırken Zülal Sever’in astroloji temalı söyleşisini dinleme ve Honey Be Stüdyo’nun mum boyama atölyesine katılma imkânı buldular.

“Sizlerin Desteği ve Sevgisi Olmadan Bu Hikaye Yazılamazdı”

Heyecan ve mutluluğunu dile getiren JYSK Satış ve Pazarlama Ülke Müdürü Elif Tonyalı, “Bir yıl önce, İskandinav esintili tasarımlarımızla ve doğadan ilham alan renklerimizle Türkiye’ye adım atıldığında, markamızın ülkemizde böylesine sıcak bir karşılama göreceğimize dair umutlarımız büyüktü. Bu umutlarımız, sizlerin desteği ve sevgisi ile gerçeğe dönüştü. Geçtiğimiz bir yıl boyunca, sizlerle birlikte birçok güzel anı paylaştık. Evlerinizi güzelleştirdik, hayallerinizi süsledik ve her adımda size en iyi hizmeti sunmak için çabaladık. Müşterilerimizle kurduğumuz samimi ilişkiler, JYSK ruhunu en güzel şekilde yansıttı.

Bu özel günde, JYSK Türkiye’nin başarısına katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza, müşterilerimize, dijital ve geleneksel medyanın değerli temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Sizlerin desteği ve sevgisi olmadan bu güzel hikâyeyi yazmamız mümkün olmazdı” dedi

Evinizin Keyfini Bahçenize Taşıyın

Bahçe mobilyaları koleksiyonu hakkında da bilgi veren Tonyalı, sözlerine şöyle devam etti: “ Evin keyfini dışarıya taşıyan, rahat, modern ve kullanışlı tasarımlar arasında bahçe takımları, bahçe masaları, şemsiyeler, şezlonglar, hasır sepetler ve saksılar yer alıyor. Kum rengindeki FURUSET bahçe takımı, hafif ve taşınabilir olmasıyla ürün yelpazesinin en gözde parçası oluyor.

Hem oturma hem de sırtlıkta yer alan çizgileriyle doğal bir görünüm yakalarken, minimalist tasarımını kırmızı iplikleriyle dinamikleştiriyor. RYDDET Bahçe Takımı ise masif ve sert ahşaptan üretilen bu natürel renkli takım, ahşabın sıcak ve rahat atmosferini korurken modern bir görünüm sunuyor.

BEDER minder saklama kutusu iki farklı alternatif ile dış mekanda depolama çözümü sunarken aynı zamanda dekoratif görünümü ve fonksiyonel tasarımı ile oldukça tercih ediliyor. Bahçenin büyüklüğünden bağımsız, minder ve yastıklar için şık bir saklama alankı haline gönüşüyor Yenilikler arasında hasır detaylı yepyeni bir seri yer alıyor. Değişen hava koşullarına ve karşı dayanıklı, rahat ve şık tasarımı ile göz dolduran halat sandalyeler LABING ve ULLARED farklılık arayanlar için ideal.”

Etkinlik, 1’inci yıla özel pasta kesimi ile sona erdi

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.