Dolar 32,2770
Euro 35,0305
Altın 2.475,32
BİST 10.512,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















LG, Abu Dabi'de LG Showcase MEA 2024'ü gerçekleştirdi

LG, Abu Dabi'de LG Showcase MEA 2024'ü gerçekleştirdi
2 Mayıs 2024 16:10
35
A+
A-

İSTANBUL (AA) – LG Electronics, Abu Dabi'de LG Showcase MEA 2024'te ürünlerini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LG Electronics, LG Beyaz Eşyaları Abu Dabi'de gerçekleşen LG Showcase MEA 2024'te görücüye çıkardı.

500'den fazla katılımcının bulunduğu bu etkinlikte "Birlikte Yeniden Keşfetmek" teması ile yeni ürünler tanıtıldı. Her katılımcıya ürünleri bizzat kendileri deneyimleyebilecekleri fırsatlar sağlandı.

Etkinlik boyunca LG Electronics, beyaz eşya kategorisindeki son model ürünlerinin sadece günlük hayatı geliştirmesini değil, bu ürünlerin özelliklerini, yükseltilebildiklerini ve kişiselleştirme özellikleri olduğunu da gösterdi.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge ve havalandırma sistemleri dikkatleri en fazla çeken ürünler arasında yer aldı.

Etkinlik sırasında LG Electronics ayrıca MoodUP özelliğine sahip buzdolabını da sergiledi.

LG Electronics LG WashTower Kompakt çamaşır yıkama çözümüyle yıkama ve kurutma konusunda farklı bir yaklaşım sergiliyor. Alan verimliliğini göz önünde bulunduran bu cihaz, hem çamaşır makinesini hem de kurutucuyu hepsi bir arada kontrol paneli ve gelişmiş yapay zeka ile yerden tasarruf sağlayan tek bir ünitede birleştiriyor.

LG Electronics ayrıca verimliliği etkilemeden güçlü soğutma sağlayan kritik bir unsur olan LG Dual Inverter Compressor özelliğine sahip Artcool serisi gibi Konut Klima ünitelerini de sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Üst Yöneticisi (CEO) Il Hwan Lee, LG Showcase MEA 2024'ün bölgedeki en son yeniliklerin sunulduğu etkinlik olduğunu belirterek, "Geliştirmenin her aşamasında müşterilerimizin düşüncelerini göz önünde bulunduruyoruz. LG Showcase MEA 2024'te sunulan ürünler de bunun bir kanıtı niteliğinde. Sadece tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda evlerini güzelleştirebilecek benzersiz deneyim, zarif stil ve devrim niteliğinde özellikler gibi ek faydalar da sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.