Dolar 32,2931
Euro 34,9613
Altın 2.441,65
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Sözleşme Sorusuna Onuachu’nun Yanıtı

Sözleşme Sorusuna Onuachu’nun Yanıtı
28 Nisan 2024 21:48
67
A+
A-

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Papara Park’ta konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Paul Onuachu (3) ve Enis Bardhi’nin golleriyle 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor’da 3 gol ile yıldızlaşan Paul Onuachu, “Hattrick için takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsinin emeği var. İlk devre biraz sıkıntılar yaşadık. Tecrübeli oyuncu olduğunuzda oyunu okuyabiliyorsunuz. İlk devre bunları gözlemledim ve ikinci yarı doğru şekilde takım arkadaşlarım ile bunları uyguladık. Sahaya çok önemli bir karakter koyduk. 4-2’lik önemli bir galibiyet aldık. Böyle skor ve goller ile dönebilmek özgüven sağlıyor. Tamamen hazır olmasam da en iyi mücadeleyi takım arkadaşlarım ve kulübüm için vermek istiyorum. Takım ve benim için gerçekten çok büyük katkısı oldu. Belki etkileyici bir ilk yarı yoktu ama ikinci yarı önemli bir karakter ortaya koyduk” dedi.

BURADA MUTLUYUM

Sözleşme sorusuna yanıt veren Onuachu, “Bu soru için vereceğim cevap her zaman için burada mutluyum. Kararı kulübüm verecek” ifadelerini kullandı

Gol krallığı sorusunda uzun süredir sahalardan uzak kaldığına vurgu yapan yıldız forvet, “Aslında bu kadar uzun süre takımdan ayrı kaldıktan sonra gol krallığı yarışına dahil olmak kolay değil. Ben her maçı kendi özelimde değerlendirmeyi ve maç maç bakmayı düşünüyorum. Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.