Dolar 32,2580
Euro 34,8255
Altın 2.425,18
BİST 10.103,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Samsunlu sporcular Petank Türkiye Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı

Samsunlu sporcular Petank Türkiye Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı
28 Nisan 2024 22:35
57
A+
A-

SAMSUN (AA) – Antalya'da düzenlenen Petank Türkiye Şampiyonasına Samsun'un Alaçam ilçesinden katılan sporcular, 5 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunca Antalya'nın Kemer ilçesinde 20-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya katılan Alaçamspor Bocce takımından Görkem Duran, Tek Genç erkeklerde Türkiye 1'incisi, Yusuf Emre Boyun ise Türkiye 3'üncüsü oldu. Altın Nokta Genç Bayanlarda Aleyna Kapusuz Türkiye 2'ncisi, Nur Hatun Çavuş ise Türkiye 3'üncüsü oldu.

Genç Bayan Takımlarda Edanur Kır, Elif Güney, Yağmur Tosun, Zehra Büyük ile Genç Erkek Takımlarda Görkem Duran, Cumhur Azmi İnce,Yusuf Emre Boyun ve Samet Alkan altın madalya almaya hak kazandı.

Tek Büyük Bayanlar kategorisinde Merve Deniz Türkiye 1'incisi, Büyük Bayanlar Altın Nokta kategorisinde ise Merve Deniz Türkiye 1'incisi olurken Büyük Bayan Takımlarda da Aleyna Kapusuz Türkiye 2'ncisi oldu.

Bocce Milli Takım antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Gökhan Bozdemir, şampiyonaya çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

Bozdemir, şunları kaydetti:

"Allah bize bir mucize nasip etti. 5 farklı kategoride Türkiye Şampiyonluğu aldık. Alaçam’ın köylerinde yaşayan bu çocuklar 2022 yılında ülkemize İspanya Palma del Malarco da Avrupa şampiyonluğu getirdi. İnşallah bu sene ülkemize dünya şampiyonluğunu getirmek en büyük arzumuz olacak. 12 sporcum milli takım seçmelerine gitmeyi hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder. Milli takım seçmelerinde başarılar dilerim. Bize destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum."

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.