Dolar 32,2659
Euro 34,7951
Altın 2.422,83
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Giresunspor-Sakaryaspor maçının ardından

Giresunspor-Sakaryaspor maçının ardından
28 Nisan 2024 21:05
36
A+
A-

GİRESUN (AA) – Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Sakaryaspor'a 3-2 mağlup olan Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Serhat Güller, kazanabilecekleri bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Güller, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan Güller, "Son dakikalarda yediğimiz gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Bu maç kendi adımıza kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Bunun için üzgünüz." dedi.

Genç bir kadrolarının bulunduğunu ifade eden Güller, "Kulübümüzün içinde bulunduğu duruma rağmen ligi bırakmadan en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz. Giresunspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çabalıyoruz. Çok genç arkadaşlarımız var. Onlar ellerinden geldiği kadar mücadele ediyor. Bazen saha içerisinde yaptığınız hataları önleme adına elden bir şey gelmiyor." diye konuştu.

– Sakaryaspor cephesi

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı ise, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Karslı, bazı maçların izahlarının çok güç olduğunu aktararak, şöyle konuştu:

"Bazı maçlar vardır. İzahı yapılabilir. Taktik, teknik, performans olarak değerlendirilebilirsiniz. Ama bazı maçlar vardır, bugün olduğu gibi değerlendirmesi çok güç olabilir. Mağlup durumdaydık, 90'dan sonra 2 golle galip geldik. Üç puan aldık. Çok güzel bir oyun muydu, hayır değildi. Bazen kötü oynarsınız, 3 puan alırsınız. Bu onlardan bir tanesiydi."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.