Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Çaykur Rizesporlu Sauer, taraftar desteğine güveniyor:

– “Kalan bütün maçlarımız çok zor. Ankaragücü’ne karşı ligde ve kupada 2 zorlu maç oynadık. Taraftarımızın önünde, onların desteği ile kazanacağımıza inanıyorum”

Çaykur Rizesporlu Sauer, taraftar desteğine güveniyor:
25 Nisan 2024 17:05
52
A+
A-

RİZE (AA) – Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 28 Nisan Pazar günü sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un başarılı oyuncusu Gustavo Sauer, taraftarların desteği ile maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Sauer, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son hafta deplasmanda iyi oynamalarına rağmen RAMS Başkaşehir'e kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Hafta sonu MKE Ankaragücü ile karşılaşacaklarını ifade eden Brezilyalı forvet, "Kalan bütün maçlarımız çok zor. Ankaragücü'ne karşı ligde ve kupada 2 zorlu maç oynadık. Taraftarımızın önünde onların desteği ile kazanacağımıza inanıyorum." dedi.

Sauer, kendi performansında her geçen hafta yükselme olduğunu vurgulayarak, "İlk geldiğim dönemdeki performansım için olumlu cümleler kuramam, adaptasyon sürecim oldu. Türkiye'ye alışmaya çalıştım. Son aylardaki performansımı ise beğeniyorum. Maçlardaki şutların yarısı kaleyi sıyırmayıp gol olsaydı çok farklı konuşabilirdik ama son aylardaki performansımdan memnunum." diye konuştu.

İç ve dış saha performanslarının farklı olduğuna değinen Sauer, "Zaman zaman iç saha ve dış saha performansına biz oyuncular da kafa yoruyoruz. Her maçın hikayesi farklı. Son oynadığımız RAMS Başakşehir deplasmanında bile çok iyi oynadık ama kazanamadık. İç sahada taraftarımızın desteği bizi tetikliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Takımda kiralık olarak forma giydiğini anımsatan Sauer, kulüpten talep gelmesi halinde kalmak istediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.