Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















SAHNE BİR İLLÜZYON!

SAHNE BİR İLLÜZYON!
20 Nisan 2024 00:24
68
A+
A-

SEDA METE’DEN YENİ ŞARKI: “SEVDALIM”

İstanbul’un en şık mekanlarında ve özel gecelerde müthiş sahnesiyle fırtına gibi esen Seda Mete arka arkaya çıkardığı “Adalet” ve “Yanıla Yanıla” şarkılarıyla büyük başarı yakalamıştı. Seda Mete şimdi de “Sevdalım” şarkısındaki muhteşem yorumuyla dinleyicilerine yoğun duygular yaşatıyor…

Seda Mete son yıllarda İstanbul’un renkli gece hayatı ve canlı müzik mekanlarının zirvedeki ismi. Peşinden sürüklediği hayran kitlesi Seda Mete neredeyse orada. Özel gecelerin de aranılan sanatçısı olan Seda Mete “Adalet” ve “Yanıla Yanıla” adlı single’larıyla “Listelerde ben de varım” demişti. Seda Mete şimdi de “Bülent Özdemir Şarkıları” albümünde seslendirdiği “Sevdalım” ile müzik severlerle buluştu.

1995 yılında Hazal’ın seslendirdiği şarkının sözleri Seda Akay, müziği Bülent Özdemir’e ait. “Sevdalım” Seda Mete’nin kendine özgü yorumuyla ve Sezgin Gezgin imzalı yepyeni düzenlemesiyle kısa sürede albümün en beğenilen parçaları arasına girdi. Hayranlarının yoğun isteği üzerine kamera karşısına geçen Seda Mete “Sevdalım” şarkısına Sırbistan’ın başkenti ve en büyük şehri Belgrad’ın sokaklarında klip çekti.

Klipte oldukça sadece bir halini sevenleriyle paylaşan Seda Mete “İçimde iki Seda var. Biri sahnedeki çılgın güçlü kadın, diğeri de o büyüleyici atmosfere kapılmayan, mütevazı sakin kadın. Sahne bir illüzyon. Orada kalmaya devam edersem ‘Ben oldum’ derim. Mesele ‘Ben oldum’ dememekte” diye konuştu.

Konserlerine ara vermeyen Seda Mete sahnelerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.