Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C




















Çorum Belediye Başkanı Aşgın mazbatasını aldı

Çorum Belediye Başkanı Aşgın mazbatasını aldı
4 Nisan 2024 17:15
65
A+
A-

ÇORUM (AA) – AK Parti'den Çorum Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Halil İbrahim Aşgın görevine başladı.

Partililerle İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Aşgın, burada yaptığı konuşmada, herkesi kucaklayarak görevini yürütmeye devam edeceğini söyledi.

Çorum'a faydalı, güzel işler yapmanın en güzel ibadetlerden biri olduğuna inandığını belirten Aşgın, "Hemşehrilerimiz, gönülden gönüle görünmez köprü kurduğumuzu bu seçimde bir kez daha gösterdi. Bu seçimler bir daha gösterdi ki sevgiden, erdemden, doğruluktan, dürüstlükten daha güzel bir şey yok. Seçimler gösterdi ki esas olan tevazudur, samimiyettir, gayrettir." dedi.

Halkla iyi günde ve kötü günde beraber olacağını dile getiren Aşgın, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Aşgın, daha sonra Çorum Belediyesi'ne giderek, dualarla yeni dönemini başlattı.

Törene AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ile partililer katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.