Dolar 32,2666
Euro 35,1101
Altın 2.466,20
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Cumhur İttifakı'nın Düzce Belediye Başkan adayı Özlü'den seçim sonucu değerlendirmesi:

– “Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce’nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız”

Cumhur İttifakı'nın Düzce Belediye Başkan adayı Özlü'den seçim sonucu değerlendirmesi:
1 Nisan 2024 00:55
66
A+
A-

DÜZCE (AA) – Düzce Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhur İttifakı'nın adayı Faruk Özlü, "Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce'nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız." dedi.

Kentte sandıkların büyük bölümünün açılmasının ardından Cedidiye Meydanı'nda toplanan ve Özlü lehine slogan atan vatandaşlar, sevinç gösterisi yaptı.

Özlü, kutlama alanında yaptığı konuşmada, "Aslında bu akşamki bu toplantımız kutlama toplantısından öte teşekkür toplantısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce'nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman da ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.