Dolar 32,2391
Euro 35,1459
Altın 2.470,54
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Petrol Ofisi Grubu ve Chevron “denizcilikte enerji” semineri düzenledi

Petrol Ofisi Grubu ve Chevron “denizcilikte enerji” semineri düzenledi
26 Mart 2024 13:50
75
A+
A-

ANKARA (AA) – Petrol Ofisi Grubu ve dünya enerji devi Chevron tarafından "Denizcilikte Enerji Dönüşümü ve Yağlama Çözümleri" semineri gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petrol Ofisi ve Chevron'un iş birliğinin 10'uncu yıl dönümü vesilesi ile seminer düzenlendi.

Seminerde, "Chevron Marine Lubricants: Yeni Enerji Dünyasına Doğru Güvenilir Bir Tedarikçi", "Petrol Ofisi: Bugünden Yarına Hazır", "Deniz Yağlarındaki Teknik Gelişmeler", "Biyoyakıt Pazarındaki Gelişmeler", "Daha Düşük Karbonlu Bir Geleceğe İlerlemek", "Denizcilikte Dekarbonizasyon", "Chevron Shipping Faaliyeti" ve "Chevron Denizcilik Ürünleri ve Hizmetleri: Müşteri Deneyimi" konularında konuşma ve sunumlar yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, denizcilik sektörünün enerji dönüşümünün önemli noktalarından olduğunu belirterek, "Sektörde yaşanan hızlı değişimlere uyum sağlayabilmek için gerekli olan yenilikçi yağlama çözümlerine odaklanmak amacıyla bu semineri düzenledik. Chevron yetkilileri ile deneyim ve fikir alışverişinde bulunmamıza imkan sunan böyle bir etkinliği 10'uncu yıl dönümümüzü kutladığımız bu yıl gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak hem denizcilik sektöründeki enerji dönüşümüne katkı sağlamaya hem de en yüksek kaliteli ürünleri bu alanda sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.