Dolar 32,3948
Euro 34,6327
Altın 2.392,48
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Bayburt Üniversitesi ile Garnizon Komutanlığı arasında yabancı dil eğitim işbirliği protokolü

Bayburt Üniversitesi ile Garnizon Komutanlığı arasında yabancı dil eğitim işbirliği protokolü
12 Mart 2024 11:50
68
A+
A-

BAYBURT (AA) – Bayburt Garnizon Komutanlığının bağlı olduğu 17'nci Komando Tugay Komutan Yardımcılığı personelinin yabancı dil öğrenim süreçlerinde Bayburt Üniversitesinin kurs ve öğretim elemanı desteğini kapsayan yabancı dil eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Bayburt Üniversitesinde düzenlenen törende, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile Bayburt Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya işbirliği protokolünü imzaladı.

Rektör Türkmen, protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

"Topluma hizmet rolünü halkımızla doğrudan etkileşimler ve kurumlarımızla iş birlikleri çerçevesinde güçlendiriyoruz. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerektirdiği 'amaçlar için ortaklıklar' ilkesi gereğince kurumlar arası bilgi, tecrübe ve yetkinlik paylaşımlarında görev almaktan memnuniyet duyacağız."

Topçu Albay Akkaya ise Türkmen'e teşekkür ederek, iş birliği protokolünün güzel sonuçlara vesile olmasını temenni etti.

İşbirliği protokolüne göre, Bayburt Üniversitesi, bir program koordinatörü belirleyerek söz konusu personele seviye tespit sınavı uygulayacak ve ilgili eğitimlerin ders ve içerik programlarını tasarlayacak. Her sınıfta ihtiyaca bağlı olarak en az 1, en fazla 3 öğretim elemanının görev alması planlanırken, süreçteki ölçme ve değerlendirme işlemleri Bayburt Üniversitesi tarafından yürütülecek. Eğitimlerin sonunda başarılı katılımcıların sertifikaları Bayburt Üniversitesi tarafından düzenlenerek takdim edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.