Dolar 32,3684
Euro 34,7084
Altın 2.392,65
BİST 10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Başkan Genç: “Halkımızın gönlüne girdik”

Başkan Genç: “Halkımızın gönlüne girdik”
5 Mart 2024 10:48
84
A+
A-

Başkan Genç: “Halkımızın gönlüne girdik”
Ortahisar Belediyesi Meclis Üyelerine hitap eden Başkan Genç, “Ortahisar Belediyemiz şu anda kurumsallaşmasını tamamlamış, etkin olarak hizmet üretebilen, halkımıza hizmet sunabilen, halkımızın gönlüne giren bir duruma gelmiştir. Bunu siz çok kıymetli mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık, birlikte başardık.” dedi.
Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri veda yemeğinde buluştu
Ortahisar Belediyesi’nin birim müdürlüklerinde çalışanlara veda ziyaretinde bulunan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Meclisi üyelerine ve birim müdürlerine de veda yemeği verdi.
Ortahisar Belediyesi’nin kurucu meclis üyeleri ve görevdeki meclis üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı yemekte çok duygusal anlar yaşandı.
“SİZLERİ DE BENİ DE AYNI İRADE SEÇTİ”
Meclis üyelerine hitap eden Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin hem idari hem yapısal olarak kurumsallaşmasını tamamladığının ve etkin bir şekilde vatandaşlara hizmet ürettiğinin altını çizen Başkan Genç, “Öncelikle bu davetimize icabet eden sizlere çok çok teşekkür ediyorum. İkinci dönemimizi tamamlamak üzereyiz ama çok şükür ki, Allah’ın nasibi, hemşehrilerimizin tercihiyle Trabzon Büyükşehir olduktan sonra Ortahisar’ın kuruluşunu hem idari olarak, hem de irade olarak bu kadroyla beraber tamamladık. Ortahisar Belediyemiz şu anda kurumsallaşmasını tamamlamış, etkin olarak hizmet üretebilen, halkımıza hizmet sunabilen, halkımızın gönlüne giren bir duruma gelmiştir. Bunu siz çok kıymetli mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık, birlikte başardık. Halkımızın bizi başkan sizi meclis üyesi olarak seçtiği iradeyle birlikte çalışmalarımızı hep birlikte yaptık. Bundan dolayı kuruluşundan itibaren katkı veren, emek ortaya koyan buradaki çok seçkin ve seçilmiş kadromuza, meclis üyelerimize, mesai arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Hepiniz sağ olun, hepiniz var olun diyorum.” dedi.
“ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YAPTIK”
Farklı siyasi görüşlerden, farklı siyasi partilerin temsilcileri olmalarına rağmen bütün meclis üyelerinin ortak amacının şehre hizmet olduğuna vurgu yapana Başkan Genç, “Yine bu süreç içerisinde gerek yaptığımız çalışmalarda, gerekse faaliyetlerimizde ben yine çok güzel anılar biriktirdiğimi ve bundan dolayı da büyük bir mutluluk içerisinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Hepimiz bu şehrin evlatlarıyız, bu şehrin insanlarıyız. Siyasi görüşlerimiz, temsillerimiz ne olursa olsun, amacımız bu şehre bir şeyler kazandırmak ve bu şehri daha yaşanabilir ve tercihe daha şayan yapmaktır, bunun gayretindeyiz. O nedenle şehrimize bugüne kadar yapılan katkılarda emeği geçenlerden, kim bir çivi çakmışsa Allah razı olsun diyorum. Bizler de elimizden geldiği kadar yapabildik. Şimdi de yeni bir sürecin arifesindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve halkımız tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildik. Allah nasip ederse yine aynı anlayışla devam edeceğiz. Bu makamların hizmet makamları olduğuna hepimiz şahidiz.” diye konuştu.
“SAMİMİYETLE ÇALIŞTIK”
“Bugüne kadar yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu.” diyen Başkan Genç, şöyle konuştu: “Fedakârlık, emek ve gayretle o hizmet yapıldığı zaman, vatandaşlarımızın o hizmete erişimini sağladığınız zaman yaşadığınız hazzın kıymetli olduğunu biliyorum. Bu makamlar gelip geçicidir. Kalıcı olanın gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunun bilincindeyiz. Bugüne kadar yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. Eksikliklerimiz oldu, eksiklikten münezzeh Cenab-ı Allah’tır. Eksiklerimiz, bugün de oldu, yarın da olacak. Ama samimiyetle beraber yaptık, yapmaya çalıştık. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilirsek yine aynı anlayışla, bu duygularla hizmet etmenin heyecanı ve mutluluğuyla çalışacağız. Tekrar davetimize icabet eden Ortahisar Belediyemizin kuruluşundan itibaren görev a…sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Hakkımız, hukukumuz oluştu. Böyle bir yapıda görev alınca arkadaşlık, kardeşlik ilişkisi kuruyorsunuz. Bizler hakkımızı helal ediyoruz. Sizlerden de helal etmenizi istiyoruz. Bir kısım arkadaşımız yine aday ama vazifesini bırakan arkadaşlarımıza da bugüne kadar hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni aday olan arkadaşlarımıza da kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Hepinize tekrar saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.