Dolar 32,2770
Euro 35,0305
Altın 2.475,32
BİST 10.512,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Kaspersky'nin yeni tüketici çözümüne “Yılın Ürünü” ödülü

Kaspersky'nin yeni tüketici çözümüne “Yılın Ürünü” ödülü
24 Ocak 2024 12:10
69
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yeni Kaspersky tüketici portföyünün ana ürünü olan Kaspersky Standard, AV-Comparatives tarafından "Yılın Ürünü" ödülüne layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, AV-Comparatives, 2023 yılında global tedarikçilerden 16 güvenlik çözümünü gerçek dünyadaki internet tehditlerine karşı koruma, binlerce yeni kötü amaçlı programı tanımlama, gelişmiş hedefli saldırılardan koruma (Gelişmiş Tehdit Koruması Testi) ve cihazı yavaşlatmadan olası yanlış pozitiflere karşı koyma becerileri açısından test etti.

Nihai sonuçlara göre Kaspersky Standard, Genel Tüketici Ana Test Serisindeki yedi testin tamamında en yüksek genel puanı aldı.

Kaspersky, buna ek olarak ürünlerinin testlerdeki performansıyla çeşitli kategorilerde 5 ödül aldı. Kazanılan ödüller arasında, Real World Protection 2023 (Gümüş), Malware Protection 2023 (Gümüş), ATP Consumer 2023 (Gümüş), Advanced Threat Protection 2023 (Gümüş), Best Overall Speed 2023 (Bronz) ve Least False Positives 2023 (Bronz) yer alıyor.

Kaspersky Standard'ın özellikleri ile ilgili olarak AV-Comparatives, güvenli varsayılan seçenekler eşliğindeki basit kurulum sürecinin yanı sıra programın tüm temel özelliklerine ana sayfadan kolayca erişilebilmesini sağlayan modern arayüzünün altını çizdi. Ayrıca, test uzmanları Kaspersky Standard'ın kötü amaçlı yazılım tespit senaryolarındaki davranışını "mükemmel" olarak tanımladı.

Kötü amaçlı yazılım içeren klasörleri açma girişimi, kötü amaçlı yazılımın çoğaltılması, sisteme yayılması ve hatta çalıştırılması adına hiçbir şans bırakmadan tüm tehditlerin otomatik olarak algılanması ve kaldırılmasıyla sonuçlandı.

Kaspersky Standard, tüketicilerin tüm temel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için 2022'de piyasaya sürülen güncellenmiş Kaspersky tüketici portföyünün birincil katmanını oluşturuyor. Bu portföy tehditleri gerçek zamanlı olarak 7/24 tespit etmek ve engellemek için üç koruma katmanıyla eksiksiz güvenlik sağlıyor. Bu aynı zamanda kapsamlı gizlilik ve veri korumasının yanı sıra yüksek düzeyde cihaz performansı sağlayan diğer iki gelişmiş katman olan Kaspersky Plus ve Kaspersky Premium için de temel oluşturuyor.

Kaspersky, AV-Comparatives testlerine 20 yılı aşkın süredir katılıyor. Şirket, altın, gümüş ve bronz kategorilerindeki toplam ödül sayısı (57) bakımından tüm siber güvenlik sağlayıcıları arasında lider konumda bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaspersky Üst Yöneticisi (CEO) Eugene Kaspersky, teknolojilerinin kapsamlı denetimlerden geçtiğini belirterek, "Kullanıcılarımıza sağlam güvenlik ürünleri sağlamak için en saygın küresel standartlara uygun olarak sertifikalandırılıyor. 2023 yılında Kaspersky Standard testlere ilk kez katıldı ve diğer tüm satıcılar arasında hemen birinci sıraya yerleşti. Ayrıca, herhangi bir güvenlik sağlayıcısı arasında çeşitli kategorilerde en yüksek sayıda ödül ile şirketimiz, piyasanın en çok tanınanlarından biri olmaya devam ediyor." yorumunu yaptı.

AV-Comparatives Kurucusu ve CEO'su Andreas Clementi ise Kaspersky Standard'ı, 2023'teki tüm ana tüketici testlerinde gösterdiği üstün performansıyla, kötü amaçlı yazılımdan koruma yetenekleri açısından takdir etmekten memnuniyet duyduklarını aktararak, "Kaspersky'nin tüketici çözümü, cihazları ve kullanıcıların kişisel verilerini kötü amaçlı yazılım saldırılarına karşı son derece etkili bir şekilde koruma yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Yılın Ürünü ödülünü yedinci kez almak, şirketin kullanıcıları korumaya yönelik mevcut zorlukları karşılamadaki mükemmel sicilinin bir ispatı." değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.