Dolar 32,2022
Euro 35,1435
Altın 2.472,13
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Başçiftlik'te çatılarda oluşan buz sarkıtları temizleniyor

Başçiftlik'te çatılarda oluşan buz sarkıtları temizleniyor
24 Ocak 2024 17:25
70
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat'tın Başçiftlik ilçesinde çatılarda oluşan buz sarkıtları belediye ekiplerince temizleniyor.

Etkili olan kar yağışı sonrası geceleri sıcaklığın eksi 15 dereye kadar düştüğü ilçede evlerin çatılarında buz sarkıtları oluştu.

Belediye ekipleri oluşan buz sarkıtlarının tehlike oluşturması için vatandaşları anons ile uyardı. Belediye ekipleri mahallelerde ve işyerlerinin bulunduğu bina çatılarında oluşan buz sarkıtlarının temizliğini yaptı.

Başçiftlik Belediyesi Zabıta Memuru Cemil Kesici, buz sarkıtlarının oluşmasının doğal bir süreç olduğunu ifade ederek, "Ev ve işyerleri üzerindeki sarkıtlar tehlike arz ediyor. Kış aylarında cadde ve sokaklarda denetimler yapıp uzun sopalarla buz sarkıtlarının temizliğini yapıyoruz. Ulaşamadığımız yerlere itfaiye ile çıkıp müdahale ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.