Dolar 32,1936
Euro 35,0754
Altın 2.459,55
BİST 10.250,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Sömestir heyecanı Boyner'de yaşanıyor

Sömestir heyecanı Boyner'de yaşanıyor
22 Ocak 2024 12:05
78
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Boyner, yarıyıl tatilinde her yaşa uygun karne hediyelerini çocuklarla buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre ünlü markalara ev sahipliği yapan Boyner, ailelerin yanı sıra çocukların da beğeneceği koleksiyonlarla reyonlarda yerini alıyor.

Spor yapmayı seven çocuklar için adidas, Nike, Puma ve Skechers gibi markaların yanı sıra renkli çanta ve aksesuarlar, rahatlığın ön planda olduğu pantolonlar, su ve rüzgar geçirmeyen montlar yarıyıl tatilinde çocukların beğenisine sunuluyor.

Karlı veya yağmurlu havalar için bot ve çizmeler de Boyner’de çocukları bekliyor. Discovery Expedition, Helly Hansen, The North Face, Quiksilver markalarında öne çıkan kayak montları ve kayak gözlüklerinin yanı sıra Superfit’in her yaşa uygun su geçirmeyen botları özellikle kış tatillerinde aranan konforu sunuyor. Sadece Boyner’de bulunan Aeropostale ve Discovery Expedition’ın kar botları da zirvede yapılan tatillerin rahat geçmesini sağlıyor.

– Eğlenceli oyunlar Boyner'de

Boyner, ara tatilin daha da keyifli ve eğlenceli geçmesi için çocukların anne babalarıyla birlikte yapabilecekleri öğretici etkinlik alternatifleri de sunuyor. Çocuklarıyla sömestir tatilinin tadını çıkarırken onların gelişimini de yakından takip etmek isteyen aileler, yapbozdan lego ve kutu oyunlarına birçok seçeneği Boyner mağazaları ve Boyner uygulamasında bulabiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.